Transparenta si claritate de safir in iluminatul salilor de operatii

©

Autor:

Transparenta si claritate de safir in iluminatul salilor de operatii
Confortul echipei operatorii este esential pentru efectuarea unui act chirurgical corect, de multe ori salvator pentru pacient in medicina zilelor noastre. Ambientul din sala de operatii este un mediu complex, determinat de o gama variata de factori, in care lumina ocupa un loc central. Fie ca vorbim de operatii cu durata scurta sau de interventii chirurgicale de amploare, de lunga durata, oboseala ochilor chirurgului este un pericol care trebuie evitat cu orice pret. De aceea, coroborarea si controlul delicat al unor elemente precum intensitatea luminoasa, profunzimea iluminarii, temperatura de culoare, indexul de redare a culorii, absenta radiatiei infrarosii sau ultraviolete sunt esentiale pentru obtinerea unui confort vizual optim pentru chirurg.

Lampa chirurgicala New Sapphire 4.0 reuseste sa ilumineze plaga operatorie cu o claritate cristalina, ajuta chirurgul sa vizualizeze si sa identifice structuri anatomice dintre cele mai diverse si contribuie in mod esential la succesul actului chirurgical, gratie unor caracteristici tehnice de exceptie:
  • Variatia gradata continua a intensitatii luminoase de la 5 – 100%;
  • Modificarea fina a temperaturii de culoare intre 3000 – 5000 K;
  • Ajustarea focalizarii fasciculului de raze luminoase;
  • Produce lumina cu o intensitate luminoasa de 160.000 lux si un indice de redare a culorii de peste 97, fara radiatie UV sau IR;
  • Control fara atingere (“contactless”) pe baza senzorului de miscare al tuturor parametrilor;
  • Telecomanda fara fir;
  • Multiple optiuni de inregistrare video full HD si 4K

Lampa New Sapphire 4.0 este construita integral in Germania de catre GUBBEMED, cu tehnologie de ultima ora si materiale ecologice, care disipeaza mai eficient caldura. Mecanismul de suspensie paralela utilizat permite reducerea greutatii lampii cu peste 10 kg si asigura echilibrul si pozitionarea perfecta deasupra campului operator. Lampa are o garantie extinsa de functionare si o durata de viata de peste 60.000 de ore.

Distribuitor in Romania:

DANSON SRL- www.danson.ro - office@danson.ro-0723566871

Data actualizare: 02-02-2024 | creare: 02-02-2024 | Vizite: 29
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: