cum fac sa ma descurc

25-03-2009
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
buna am 18 ani si in clasa cu mine este o fata care doreste mult sa stea cu mine ! eu de fire timida nu stiu ce sa fac cum sa ii spun dar si eu vreau sa stau cu ea ! a luat un prezervativ si a zis sa fac ce vreau cu el si ea ! iam zis laso pe maine ! cum fac sa ii spun ca o plac !

merci anticipat !
4 comentarii
0
25-03-2009, ora 11:22
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Ia te uita si un baiat "agresat" de o fata! :-)
Nu exista o reteta universala dupa care ai putea sa-i spui ca o placi.Pur si simplu spune-i ce simti, iar daca nu esti preg pt viata sexuala cu ea, spune-i sa mai asteptati.
0
25-03-2009, ora 11:40
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
interesanta opinia ta dar totusi. cine stie poate o ia cineva in inainte :)) si nu is nici eu pregatit ! pentru ca trebe sa invat si inca nu am timp pentru fete o las pe maincolo
0
25-03-2009, ora 14:23
crisss74
Nu este medic/terapeut
crisss74
-NU STIU CE SIMTI TU DE FAPT, DAR DACA SPUI CA O PLACI, SI ESTI PREGATIT PENTRU CEEA CE ITI DA DE INTELES, RAMINE SA TE IMPACI CU CURAJUL TAU, CE NAIBA DOAR ESTI BARBAT...NU...?
-ACCEPTA SI INCEARCA DACA NU REUSESTI SI EMOTIILE TE BIRUIESC, O LASI BALTA, ACUM CA AI TRECUT PRINTR-UN EXPERIMENT STI CUM E, MAI SINT FETE, SI VEI STI CE SA FACI SAU CUM SA TE PREGATESTI, DAR E NORMAL SA FIE ASA, LA PRIMA INCERCARE, DAR NU UITA, SA VRETI AMINDOI SI SA O FACETI INCET, DESCOPERIND CA CEVA PLACUT, ALTFEL VETI URI TOATA VIATA, A FACE DRAGOSTE(SEX).
-DACA ITI PLACE DE IA, EI II PLACE DE TINE, NU TREBUIE SA-I SPUI CA O IUBESTI CI VINO SIMPLU IN FATA EI ACCEPTO, SI FA CE TREBUIE FACUT, ALT FEL O FACE ALTUL, SI DECE SA NU FII TU MINDRU CA AI FOST PRIMUL.!
-SPER CA TE-AM AJUTAT, MACAR MORAL...!

PA PA SI SUCCES
CRISMY74
0
25-03-2009, ora 18:45
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
msz ! si daca vrea cineva sa imi mai dea sfaturi despre cum fac sa ii spun e ok !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici