Durere partea dreapta în zona ovarului

12-08-2023
AM17
Nu este medic/terapeut
AM17
Buna! Mă doare de o săptămână în partea dreaptă în zona ovarului, spre exemplu, cand mă încordez sa mă ridic, când ridic piciorul să mă incalt, sau când urc scarile. Nu mă doare deloc când stau întinsă. Poate fi din cauza intestinelor? Am mai avut problema asta in ultima luna dar mi-a trecut de la sine in 3 zile. Ce poate fi? Am și gaze intestinale și când stau întinsă simt că îmi cam bolborosesc. Mai am și ceva mici probleme la coloana lombara. Chis ovarian nu cred că aș putea avea deoarece iau anticoncepționale, iar apendicita s-ar fi simțit daca ar fi. Nu am febră, am pofta de mâncare, am energie. Mulțumesc.
4 comentarii
0
13-08-2023, ora 16:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Incercati un pliculet de Flamexin o zi, doua. E un antiinflamator. Cu jumatate de ora inainte luati Omez pentru protectie gastrica, apoi mancati, apoi Flamexin. Daca nu va trece in cateva zile, adresati-va unui medic.
1
13-08-2023, ora 17:50
AM17
Nu este medic/terapeut
AM17
Va mulțumesc mult pentru răspuns. Sunteți mereu aici când avem nevoie :) Voi incerca flamexin de mâine. O zi buna!
0
01-10-2023, ora 23:01
Ladyyy
Nu este medic/terapeut
Ladyyy
Salut!până la urmă ce a fost?așa sunt eu de o săptămână cu durere in fosa iliacă stângă, dar în rest fara alte simptome!tind sa cred totuși că e apendicită și am o frica de operatie că nici nu vreau sa merg la medic!mulțumesc de orice răspuns!
0
02-10-2023, ora 22:39
AM17
Nu este medic/terapeut
AM17
Buna. Nu cred că este vorba de inflamație a apendicelui deoarece durerile de apendicită apar in partea dreapta, cam între buric și zona inghinala. Eu am luat antiinflamator și pansament gastric cum a explicat Clara mai sus. Eu cred că am avut niste gaze intestinale in acea perioada din cauza alimentației și a stresului. Durerile au dispărut de la sine până la urmă..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •