Pentru mine nimic nu mai are rost.

23-08-2022
Maria2388
Nu este medic/terapeut
Maria2388
Bună ziua, acum câteva luni am plecat în vizită într-o altă țară, la sora mea. Acolo am încercat o relație cu un bărbat mai mare decât mine cu 10 ani, eu având 21, care îmi tot dădea speranțe, și apoi m-a ignorat total, găsind tot felul de motive. In toate aceste luni noi nu ne-am mai văzut, eu venind acasă. Pană acum am făcut o mulțime de schimbări, mi-am găsit un loc bun de muncă, am luat permisul, am slăbit, dar le-am făcut pe toate cu gândul la el, să îi arăt că eu pot. Și mă gândeam că atunci când o să vină în țară v-a încerca să fie cu mine, și că eu trebuie să îl refuz. Și, într-adevăr, a încercat, dar eu nu l-am refuzat, m am purtat ca și cum nu s a întâmplat nimic. Am zis să ii mai dau o șansă. Am ieșit cu niște prieteni și când l am dus acasă cu mașina, m a sărutat. Apoi urmând sa nu îmi dea niciun mesaj. Și mă gândesc de ce mi-a dat speranțe false, și că dacă voia ceva cu mine trebuia să mă caute. Acum plâng de doua zile încontinuu. Mă simt proastă, mă simt un nimeni. Nu mai văd rostul la nimic. Problema e că el este și un prieten de familie și aud de el mai tot timpul.
Începusem să cred ca el chiar vrea o relație cu mine, și când se schimbă așa, mă doare foarte tare. Mă gândesc că eu am o problemă. Și nu mă înțeleg, căci intre noi nu a fost niciodată nimic mai mult, doar niște săruturi. Doar ca eu nu mai pot vedea pe nimeni. Toate planurile mele de viitor acum mi se par degeaba. I-am dat block pe facebook, apoi i-am dat mesaj pe whatsapp, și apoi am șters și acel mesaj și i-am dat block și acolo. Ce aș putea să fac? Eu încă am speranțe, și știu ca nu trebuie. Dar nu îl văd decât pe el. Am început să am și coșmaruri de fiecare data când adorm.
2 comentarii
0
23-08-2022, ora 22:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Decât să suferi nu ar fi mai bine sa ai o discutie serioasă cu el și să clarificați lucrurile?
0
27-08-2022, ora 17:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Cititi cartea Femei care iubesc prea mult de Robin Norwood.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul