SCURGERI, MANCARIMI SI USTURIMI IN VARFUL PENISULUI

02-04-2009
ALYX
Nu este medic/terapeut
ALYX
BUNA SEARA! LOCUIM IN ANGLIA SI DE ACEEA AM APELAT LA DVS. AICI MEDICII SUNT PUTIN INDIFERENTI SI SUPERFICIALI UNEORI CU EMIGRANTII; ORICUM II VOM CONTACTA IN CATEVA ZILE. SOTUL MEU ACUZA DE DOUA ZILE MANCARIMI SI UN FEL DE USTURIMI IN VARFUL PENISULUI, IAR AZI DIMINEATA CAND A MERS LA TOALETA A OBSERVAT O SCURGERE ALBA SI URAT MIROSITOARE. SUNTEM FOARTE SPERIATI CA NU STIM CE SE INTAMPA. VA ROG DIN SUFLET ACORDATI-NE PUTINA ATENTIE SI DACA SE POATE SPUNETI-NE DESPRE CE ESTE VORBA. IN SPERANTA CA VOM PRIMI UN RASPUNS, VA MULTUMIM.
1 comentarii
0
15-07-2009, ora 01:29
avocatul_bv
Nu este medic/terapeut
avocatul_bv
sa sti k din aceste simptome spuse de tine am inteles ca sunt identice cu ale mele si partenerei meie.eu pe langa asta am mai avut niste scurgeri dimineata inainte de urinare, stranutam des, dormeam foarte mult si n-aveam pofta de mancare. am fost la control cam tarziu, dar am fost..si diagnostic, sifilis amandoi :( am urmat tratamentul sub supravegherea medicilor, am urmat niste analize odata la 3 luni si a iesit totul perfect. sanatate multa!!!

PS: daca aveti ceva din simptomele de mai sus, nu evitati sa mergeti la doctor, si oricum ar trebui ca scurgerile sunt ceva cam de speriat. bafta !!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.