Sindromul Tourrete

26-12-2021
Maria1678
Nu este medic/terapeut
Maria1678
Buna, sunt Maria și am aproape 17 ani, am fost diagnosticata recent cu sindromul Tourrete. Știu că în România nu sunt comunități pentru persoane care suferă de acest sindrom dar cred că personal m-ar ajuta enorm daca as putea primii sfaturi sau doar sa discut cu alte persoane cu același diagnostic pentru că am multe întrebări fără răspuns acum. Daca cineva ar dori sa comunice eu sunt foarte deschisa.
1 comentarii
1
27-12-2021, ora 21:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Dati cautare la lupa dreapta sus "sindromul Tourrete" si vedeti ca au mai fost cateva postari de-a lungul timpului pe acest subiect. Daca doriti, puteti incerca sa luati legatura cu persoanele in cauza. Apasati pe numele lor si le trimiteti mesaj privat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: