ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Sexologie Sexologie Bucuresti

Sprijin in problemele de comunicare in cuplu

Sprijin in problemele de comunicare in cuplu
Autor: Dr Rares Ignat - psihoterapie de cuplu si familie
Problemele ce tin de infidelitate si/sau gelozie, de ‘racirea relatiei’ sau un posibil divort, pot fi extrem de variate si la fel rezolvarea lor. Beneficiind si de experienta unei relatii armonioase de cuplu de aproape 3 decenii, pot sa va sprijin sa intelegeti mai bine modalitatile prin care ‘demonii relatiei de cuplu’ se pot uneori autointretine intr-un cerc vicios.

Vom identifica impreuna interactiunea intre emotiile si comportamentele de cuplu pentru a intrerupe cercul vicios al emotiilor negative si comportamentelor nedorite. Vom cauta impreuna care sunt posibilele mesaje ce nu sunt exprimate explicit si va voi sprijini sa va intelegeti cat mai bine asteptarile reciproce, pentru a folosi cat mai multe din resursele familiei.

Uneori psihoterapeutul este consultat si atunci cand in cuplu exista probleme organice legate de sexualitate sau de existenta unui secret a carui dezvaluire ar putea periclita relatia dar a carui povara apasa destul de puternic pe cel ce-l cunoaste. Putem sa cautam impreuna cai de rezolvare a acestor situatii in viitor.

Legat de subiectul comunicarii cu copilul, mai jos sunt si cateva postari personale de pe blogul www.psihoterapiefamilie.ro

Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de cuplu si familie - mobil: 0724232893 - wings.romania@gmail.com

Risti mai mult atunci cand ai de pierdut?
Cearta trece prin stomac?
Doresti sa fii fericit(a) sau sa ai dreptate?
 
Programare