Alege înțelept pentru sănătatea ta atunci când cauți un doctor gastroenterolog în Suceava

©

Autor:

Alege înțelept pentru sănătatea ta atunci când cauți un doctor gastroenterolog în Suceava
Starea de bine și în special starea de sănătate este cea care contează, indiferent de vârstă. A merge la un control periodic, cel puțin o dată pe an, este deosebit de important în a preveni apariția unor afecțiuni. A preveni, se știe, este mult mai ușor decât a trata.
Însă, în anumite situații, nevoia unui medic specialist este necesară. O clinică unde se găsesc mai multe specializări și secții este și clinica Hereditas din Suceava.

Cabinete de gastroenterologie, dar și alte specializări medicale

Este dificil câteodată de găsit un cabinet cu o anumită specializare, ținând cont mai ales că e posibil să fie și urgențe. Clinica Hereditas și-a propus să înlăture aceste neajunsuri, deservind populația chiar și în zilele de sărbători legale. Astfel, sub acoperișul acestei clinici se găsesc mai multe cabinete, fiecare cu specializarea sa, dar și cu dotările specifice.

Cauti un doctor gastroenterolog Suceava? Aici este locul potrivit. Pentru cei care nu știu, gastroenterologia este specialitatea care se ocupă cu diagnosticarea, dar și tratarea pacienților care se confruntă cu disfuncții ale tubului digestiv și ale organelor anexe.

După diagnosticarea care poate fi făcută și la clinica Hereditas, aceasta făcându-se în urma mai multor teste, urmează perioada de recuperare. La clinica Hereditas personalul specializat și cu experiență se va ocupa cu devotament de fiecare pacient în parte.

Multiple servicii și specialități clinice

La clinica Hereditas personalul de aici este preocupat nu doar de starea de bine, dar și de a readuce zâmbetul pe chipul pacienților. Astfel, sub acoperișul clinicii se găsesc mai multe secții individuale, fiecare cu o specializare aparte. Enumerăm, printre altele, secțiile de cardiologie, endocrinologie, ecografie, pediatrie și ORL.

Tot aici se găsesc și cabinete de medicină de familie, dar și de medicină internă. Persoanele care nu au medic de familie se pot înscrie aici pe baza unor documente listate pe pagina oficială a clinicii.  

Secțiile de recuperare, urologie sau psihiatrie stau, de asemenea, la dispoziția pacienților aflați în nevoie.

Bazinul de recuperare medicală aflat și el în interiorul clinicii Hereditas este deosebit de util, deoarece aici au loc proceduri de recuperare a persoanelor cu afecțiuni reumatice. Băile cu apă sărată sunt izvor curat pentru sănătate.

Un centru de permanență deschis non-stop

Pentru a putea prelua urgențele care nu pot fi deservite de UPU, în interiorul clinicii funcționează și un centru de permanență de medicină de familie, deschis inclusiv în zilele de sărbători legale. Aici se preiau și se tratează urgențele ușoare, cum ar fi simptomele de febră, mușcături de animale, dureri toracice sau ingerări de substanțe toxice.

Programul centrului de permanență este în intervalul orar 15:00- 08:00 în zilele lucrătoare și non-stop în celelalte zile. Mai merită menționat faptul că aceste consultații sunt gratuite, atât pentru pacienții asigurați, cât și pentru cei neasigurați la CAS.

Pentru o programare la clinica Hereditas apelați numerele de telefon de pe pagina oficială hereditas.ro. sau formularul online listat pe pagină.


Contact: office@clinica-hereditas.ro

Data actualizare: 11-01-2024 | creare: 11-01-2024 | Vizite: 569
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: