ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bacau

Primul Cabinet infiintat in anul 2000. Rezultate remarcabile in peste 20 ani de activitate. Psihoterapie adulti, copii, cuplu.

 

***Nu DERANJATI Fara Sens!

Rog,Claritate>Motivatie>Nevoie Reala!

*Programarile se fac la telefon de catre persoana care are nevoie.

*Sedintele au o frecventa de 1/saptamana.

*Prima sedinta este una de evaluare si se plateste separat,150lei.

*In cazul in care doriti o sesiune de psihoterapie, plata sedintelor se face ANTICIPAT:

              1.Platiti anticipat cate o sedinta.

              2.Platiti anticipat  un pachet de minim 3 sedinte,cost=400lei.

              3.Platiti 5 sedinte+ 1 sedinta bonus,cost=750lei

    In fiecare situatie se elibereaza chitanta fiscala.

*Trebuie sa tineti cont ca schimbarea pe care doriti sa o obtineti, ajutandu-va de sustinerea  psihoterapeutuui, are nevoie de timp.

 

Cititi toate informatiile care va intereseaza aici sau pe alte siteuri de publicitate ale Cabinetului.La telefon nu se dau aceste informatii!Sunati pentru programare atunci cand sunteti convins ca vreti o programare ferma si sprijinul psihoterapeutului!Cei care fac programari iresponsabile pierd alta sansa de a beneficia de serviciile acestui Cabinet!

 

***O sedinta se poate reprograma cu 48 ore inainte de data fixata.

Lipsa pacientului de la sedinta se considera achitata.

Intarzierea la sedinta reduce timpul sedintei la minutele ramase din 50 min.

 

PRETURI;adult=150 lei: copil=100 lei, cuplu=200 lei;Hipnoza=250 lei

Cand pretul unei sedinte este mai mic decat cel pe care il practica majoritatea specialistilor in Psihoterapie din tara, ar fi cazul sa va indoiti de probitatea pregatirii acelui psiholog si de suspiciune ca are Aviz de libera Practica
 
Cand alegeti sa apelati la psiholog(ca studii de baza), consultati siteul COLEGIULUI Psihologilor din Romania si verificati daca psihologul ales de Dvs.are:
1.Drept de libera practica (se gaseste INSCRIS in Registru de evidenta al Colegiului
2.Are specialitate in Psihoterapie,evidentiat tot in registru.
3.NU ORICE ABSOLVENT DE PSIHOLOGIE este si Psihoterapeut. Un Absolvent de Psihologie(numit psiholog) nu poate avea Aviz de libera Practica intr-o specialiate, daca nu a parcurs cativa ani de studiu aprofundat in cel putin,o specialitate din psihologie:(Psihologia muncii, Psihologia Transporturilor,Psihologie Clinica si Psihoterapie/etc)
 

 

Cu ajutorul psihoterapiei te poti cunoaste cu adevarat si POTI invata sa transformi unele lucruri care nu ti mai aduc implinire. Cunoasterea de sine este cel mai inalt grad de cunoastere!Cel mai inalt bun dobandit in viata.
Un castig incontestabil si ireversibil! 

Exista o ordine naturala, specifica fiecarui individ si determinata de istoria lui, in care problemele pot deveni constiente si interpretarile pot fi relevante si mutante. Ca psiholog nu pot decide eu pentru nimeni, dar pot sa sustin cursul dezvoltarii unui individ spre tinta de a deveni ceea ce-si doreste.

 

Sunt aici ca sa deschid drumul catre o profunda explorare,de a construi o relatie ca baza a linistii tale interioare. Aici ca si in viata reala, toate relatiile au o natura subtila, duala. Pe parcursul vietii, luam in noi insine figuri bune sau rele care fie ne intaresc, fie ne incomodeaza, asemeni se intampla si in terapie: este intalnirea si interactiunea a cel putin doi oameni reali, in toate posibilitatile lor complexe.

Pentru cei care vor intra in acesta miscare, consilierea si psihoterapia pot fi o experienta unica, fara precedent, complet diferita de lumea lor familiala, vor invata un limbaj nou, vor adopta o noua perspectiva asupra vietii. Acest lucru poate fi dificil dar si foarte interesant.
Psihoterapeutul poate fi singurul reprezentant actual al acestei lumi noi. Nu vei sti niciodata cine esti in mod autentic,ce poti sa faci atata vreme cat nu te descoperi!

 

Psihoterapeutul are ani multi de studiu,pregatire si dezvoltare continua,echivaland timpul de studiu cu cel al unui medic,dupa caz complexitatea cunoasterii  este depasita!

La medic va adresati cu apelativul :"D-naDoctor ".

La psiholog va adresati cu apelativul:"D-na Psiholog"
Cand prin adresabilitate NU INVESTITI PREGATIREA PROFESIONALA,aveti deja predictibilitatea de false rezultate pe care le "asteptati"la psiholog.In acest caz va recomand sa nu apelati la acest Cabinet!

 

Cabinet Psiholg-Psihoterapeut -Barcan Rodica,s-a deschis in anul 2000 sub egida Ministerului Sanatatii oferind servicii de Psihologia Transporturilor ,Psihologia Muncii,Consiliere psihologica, PSIHOTERAPIE.
In anul 2006 odata cu infiintarea Colegiului Psihologilor din Romania,Cabinetul este inregistrat cu nr..116/17.10.2006.
Atestatele de Libera Practica sunt inregistrate Cod Personal:00522.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-09-2018
Virginia, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Schimbator de viata.
Apelati cu incredere!

27-09-2018
Magda Toma, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Te intelegi , te cunosti si te accepti !

19-09-2018
David Andrei, 21 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare