Eu nu råd de oameni ci cu oamenii !! Îi iau cu mine si...îi ascult, ii ascult.Îi inteleg,comunic cu ei ii provoc sa se cunoasca ca ființe umane. Ce rezulta?! Se inteleg lucruri încălcite din inconștient,se eliberează emoții din trecut, se instaleaza pacea interioara! Se înalță Constiinta pentru fiecare in parte!
ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bacau

Cuplul MATUR emotional- un dialog de exceptie intre sufletele

Lipsa maturitatii afective in relatii face ca acestea sã fie de cele mai multe ori de scurta durata sau lipsite de factorul spiritual transformator.

A-l iubi pe cel de langa tine inseamna a aduce mereu Implinirea in sufletul lui.Dar asta presupune a avea mai intai Implinirea in sufletul tau.

Aceasta este o adevarata relatie de cuplu.


Este o relatie profund sufleteasca in care sexualitatea este doar o modalitate de a te apropia mai mult de esenta ta interioara, de a iubi mai mult, nu doar o simpla angrenare eroticã.

Maturizarea afectiva inseamnã o relatie intre suflete si spirite, nu doar intre corpuri.Caci ceea ce cautam in celalalt este sufletul si spiritul mai intai.

Iubirea adevarata inseamna inainte de toate transformare interioara adica depasirea egoismului, amplificarea starii de daruire ,asumare constientã a impartasirii ceea ce esti tu. In momentul in care exista iubire adevarata intr-o relatie exista si implicare si incredere si daruire si tot ceea ce este divin.

Insa cand nu exista iubire adevarata nu exista nici implicare afectiva, nici daruire – ci doar un simulacru. In acest tip de relationare se invoca asa zisa detasare care de fapt este o lipsa de daruire.
In momentul in care esti intr-o relatie cu cineva iti pasa de acea persoana, de binele sau si nu o lasi atunci cand se afla in dificultate.

Astfel se poate vedea daruirea neconditionata fata de cel de langa tine si iubirea adevarata care este dincolo de orice ‘aranjament’.

Daca esti prezent in relatie doar cu corpul nu poti sa-l simti pe celalalt– iar asta nu e iubire.Cand iubesti cu sufletul il simti pe cel de langa tine, ii vrei binele, il ajuti , il sustii.
Un dialog intre suflete este o comunicare intre doua fiinte care au atins un anumit nivel de elevare interioara si care cauta sa se desavarseasca prin intelegere si prin deconditionarea de anumite blocaje mentale ce tin de trecut.

Pe masura ce se vor dezvolta individualitati puternice si constiente se vor forma si cupluri reale, cupluri care sa fie adevãrate surse de spiritualitate,modele pentru cei incepatori.

 
Programare