Eu nu råd de oameni ci cu oamenii !! Îi iau cu mine si...îi ascult, ii ascult.Îi inteleg,comunic cu ei ii provoc sa se cunoasca ca ființe umane. Ce rezulta?! Se inteleg lucruri încălcite din inconștient,se eliberează emoții din trecut, se instaleaza pacea interioara! Se înalță Constiinta pentru fiecare in parte!
ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bacau

Cum traiesc oamenii ?

Așa e în viață. Îl tot schimbi pe celălalt, gândindu-te că poate femeia asta, bărbatul ăsta îți va aduce paradisul după care ai tânjit mereu. Dar toți îți aduc iadul – fără greș! Nimeni nu e de condamnat pentru asta, pentru că toți fac exact ce faci tu: poartă un sine ireal din care nu poate să crească nimic. Nu poate să înflorească. Este gol – împodobit, dar găunos pe dinăuntru.
Când vezi pe cineva de departe ți se pare atrăgător. Când te apropii atracția scade. Când vă întâlniți nu e o întâlnire ci o ciocnire. Și dintr-odată îți dai seama că cealaltă persoană e goală pe dinăuntru și te consideri amăgit, înșelat, pentru că cealaltă persoană nu are nimic din ce promitea. Același lucru îl gândește și cealaltă persoană cu privire la tine. Toate promisiunile se năruie și deveniți o povară unul pentru celălalt, o suferință unul pentru celălalt, o tristețe unul pentru celălalt. Vă despărțiți. Pentru puțin timp există ușurare, dar irealitatea ta lăuntrică nu te lasă să trăiești mult timp în această stare.Curând vei căuta altă femeie, alt bărbat, și vei cădea în aceeași capcană. Numai fețele sunt altele realitatea lăuntrică este aceeași – pustie.
Dacă vrei cu adevărat să scapi de nefericire și suferință va trebui să înțelegi că nu ai un sine. Când vei înțelege acest lucru

usurarea nu va fi mică ci fantastic de mare. Și dacă ai un sine dispare și nevoia de celălalt. Nevoia de celălalt este cauzată de faptul că sinele ireal avea nevoie să fie hrănit de celălalt. Nu ai nevoie de celălalt.
Și ascultă cu atenție: Când nu ai nevoie de celălalt poți să iubești! Si acea iubire nu va aduce nefericire. Dincolo de nevoie, de cerere, de dorință, iubirea devine o foarte dulce împărtășire, o mare înțelegere. Când te-ai înțeles pe tine, în aceeași zi ai înțeles întreaga umanitate. Atunci nimeni nu te mai poate face nefericit. Știi că toți suferă de un sine ireal și că își aruncă nefericirea asupra oricui este în apropiere.

 
Programare