Eu nu råd de oameni ci cu oamenii !! Îi iau cu mine si...îi ascult, ii ascult.Îi inteleg,comunic cu ei ii provoc sa se cunoasca ca ființe umane. Ce rezulta?! Se inteleg lucruri încălcite din inconștient,se eliberează emoții din trecut, se instaleaza pacea interioara! Se înalță Constiinta pentru fiecare in parte!
ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bacau

Maturizarea

Cel mai mare efort pe care trebuie să-l facă un om care vrea cu adevărat să fie liber, care vrea cu adevărat să devină conștient, care vrea cu adevărat să se dehipnotizeze, care vrea să nu fie limitat în niciun fel este să scape de multe lucruri dinlăuntrul său,din inconștient.
Ca să fii cu adevărat liber trebuie să ai curajul să elimini toate acele glasuri care ți s-au imprimat în minte, să fii gata să te avânți în necunoscut fără nicio hartă pe cont propriu. Trebuie să fii gata să riști.
Elimina imediat toate glasurile restrictive din interiorul tău, șterge toate înregistrările vechi, eliberează-ți mintea.
Din clipa asta, începe să-ți trăiești viața ca și cum nimeni nu te-ar fi învățat ceva, ia-o de la A, și vei vedea foarte curând maturitatea venind. Fără maturitate viața nu valorează nimic. Pentru că tot ce e frumos se întâmplă numai în mintea matură, tot ce e măreț se întâmplă numai în mintea matură. Să fii adult e o binecuvântare. Însă oamenii doar îmbătrânesc nu devin niciodată adulți. Înaintează în vârstă dar în conștiință dau înapoi.
Ia-ți viața în propriile mâini – e viața ta. Nu ești aici ca să împlinești așteptările altora. Nu trăi viața mamei tale, nu trăi viața tatălui tău – trăiește viața ta...

 
Programare