Bellis perennis - Paralute sau banutei

©

Autor: Redacția ROmedic

Bellis perennis - Paralute sau banutei este o planta perena.

 

- leziuni - Pentru leziuni ale trunchiului si tesutului adanc, datorate accidentelor de masina, caderilor, interventiilor chirurgicale, etc, in special daca in zona afectata apare senzatia de rigiditate sau raceala. Bellis poate fi de ajutor in situatia in care s-a administrat Arnica pentru leziuni, fara prea mult succes.

 

- performante atletice - Bellis perennis este indicat pentru leziuni si rani cauzate de coliziunile, caderile si miscarile de rasucire ale activitatilor sportive. Remediul este indicat mai ales pentru lovirile ce implica abdomenul, trunchiul si pelvisul. Alta indicatie sunt ranile si luxatiile pentru care s-a incercat utilizarea fara succes a Arnicai, precum si agravarea de la comprese umede.

 

- proceduri chirurgicale si recuperare postoperatorie - Remediul este indicat in cazul ranirii si traumatizarii tesutului profund dupa interventiile chirurgicale la abdomen, sani sau trunchi, in special daca este prezenta senzatia de rigiditate sau raceala.


Data actualizare: 27-05-2010 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 4868
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!