ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

Echilibrul psihic și sănătatea mintală necesită un control eficient al momentelor care implică un stres emoțional puternic, iar consultațiile regulate la psiholog te ajută să depășești ușor aceste perioade dificile.

 

Deși credința populară este aceea că mersul la psiholog evidențiază mai degrabă o stare de slăbiciune și este privită cu reticență în rândul indivizilor, de multe ori decizia de a nu apela la un psiholog înseamnă o mână întinsă pe care ai decis să nu o apuci.

La Cabinet de Psihoterapie Equilibrium considerăm că un prim pas spre fericirea ta începe cu decizia de a acționa. Acesta este motivul pentru care îți punem la dispoziție servicii specializate care să fie adaptate nevoilor tale, dar și o atmosferă relaxată, în care să iei o pauză de la ritmul agitat din timpul zilei.

 

Oferim servicii de psihologie și de psihoterapie care se adresează tuturor categoriilor de vârstă și care vin în întâmpinarea unei game variate de nevoi, de la dificultăţile de comunicare sau de relaţionare deficitară la tratarea unor afecțiuni comune acestui secol precum: depresia, anxietatea sau atacurile de panică.

 

Vă așteptăm să ne vizitați la Cabinetul de Psihoterapie Equilibrium de pe strada Sf. Lazăr din Iași pentru a vă veni în ajutor.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare