ROmedic Cabinete medicale Iasi Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Psihoterapie

Psihoterapia - numită și terapie de vorbire (talking therapy), terapie sau consiliere - este un proces care vă ajută să vă vindecați și să învățați mai multe modalități constructive de a rezolva problemele din viața dvs. De asemenea, poate fi un proces de susținere atunci când treceti printr-o perioadă dificilă sau sunteți sub stres sporit, cum ar fi începerea unei noi cariere sau trecerea printr-un divorț.

În general, psihoterapia se recomandă ori de câte ori o persoană se luptă cu o problemă de viață, de relație sau de muncă sau cu o preocupare specifică de sănătate, iar aceste probleme cauzează o mare durere sau supărare pentru mai mult de câteva zile. Există excepții de la această regulă generală, dar, în cea mai mare parte, nu există nici un rău în a intra în terapie, chiar dacă nu sunteți sigur că veți beneficia de ea.
Milioane de oameni vizitează un psihoterapeut în fiecare an, iar majoritatea terapeuților vor fi, de asemenea, onești cu tine dacă vor crede că nu veți beneficia sau, în opinia lor, nu aveți nevoie de psihoterapie.
Psihoterapia este de obicei limitată în timp și se concentrează asupra obiectivelor specifice pe care doriți să le îndepliniți.

Psihoterapia tinde să se concentreze pe rezolvarea problemelor și este orientată spre obiective. Asta inseamna ca, la inceputul tratamentului, tu si terapeutul tau decideti ce schimbari doriti sa faceti in viata dvs. Aceste obiective vor fi adesea împărțite în obiective mai mici și realizate într-un plan formal de tratament.
Majoritatea psihoterapeuților lucrează astăzi și se concentrează pe a vă ajuta să atingeți aceste obiective.Listă servicii:

 
Programare