ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Laborator de analize Laborator de analize Constanta

Cabinetul de Nefrologie Dr.Gianina Gabriela Sotila

 

A avea grija de rinichii nostri trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi!
Suntem un cabinet de consultatii nefrologice ce isi propune sa fie una din unitatile medicale de top din Constanta in domeniul pe care-l reprezinta, oferind clientilor sai servicii medicale de calitate, profesionalism, dotari tehnice de varf, cu scopul diagnosticarii precoce si tratarii bolilor de rinichi.
Dorim sa ajutam oamenii prin servicii medicale de calitate si printr-o atitudine corecta, responsabila si prietenoasa. Practicam o medicina pentru oameni, prin pasiune, provocare, performanta, perfectionare.
Situatia bolilor cronice de rinichi este una ingrijoratoare. In Romania se inregistreaza un ritm prea rapid de crestere a numarului bolnavilor de rinichi ce sunt tratati prin dializa comparativ cu alte tari europene. Consecintele ignorarii bolilor cronice de rinichi sunt extrem de grave. Reducerea progresiva a capacitatii functionale a rinichiului duce, in final, la necesitatea dializei sau chiar a transplantului renal.
Punctele esentiale pentru prevenirea si tratarea cu succes a bolilor de rinichi le constituie diagnosticarea si tratarea precoce .
Militam pentru o abordare activa a preventiei bolilor cronice de rinichi si necesitatea elaborarii unei strategii de preventie in practica clinica.
Ne propunem sa fim deschizatori de drumuri si creatori de standarde, pentru a fi apreciati de pacienti, pentru a aduce medicina foarte aproape de oameni. Credem ca prima noastra responsabilitate este fata de pacienti.

 

Facebook : https://www.facebook.com/MedicNefrologConstantaSotilaGianina/

Ultimele recomandări de la pacienți:

19-12-2022
Nițu Mihaela Otilia, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mii de mulțumiri! Mi-a salvat viața descoperind probleme foarte grave,pe care alții nu le-au văzut! Dumnezeu să vă binecuvânteze dna Dr!

29-12-2021
Nicu Cristian, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

04-04-2019
Ispas Claudia, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte multumita de dna doctor!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare