Mareci Alexandra

Vizite: 1185

Colaborator ROmedic din: 05-06-2013
Numele meu este Alexandra, tocmai am absolvit Facultatea de Litere din Cluj Napoca şi momentan urmez cea de-a doua formă de învăţământ superior în cadrul Facultăţii de ştiinţe Economice şi  Gestiunea Afacerilor. Finalizarea studiilor şi încheierea unei activităţi redacţionale în domeniul  turismului m-au făcut să îmi doresc o nouă provocare. Proiectul ROmedic.ro a venit la momentul  oportun, mai ales că atenţia mea a fost dintotdeauna îndreptată către un stil de viaţă sănătos din  toate privinţele. O adevărată provocare aş putea spune, dar totodată o vetirabililă încântare!!

Mereu am fost implicată în diverse activităţi sportive care m-au ajutat în a menţine un echilibru  în viaţa de zi cu zi. Practicând dansul modern de la vârsta de 6 ani, am căpătat o apetenţă  deosebită faţă de diverse activităţi sportive , şi implicit timpul meu liber a început să cunoască  diversitatea. Mai târziu, am avut ocazia de a lucra cu specialişti din lumea dansului, aprecierea  lor faţă de activitatea mea soldându-se cu un post de coregraf de dans modern. Multitudinea de  proiecte pe care le-am coordonat au cunoscut succesul mediat, acesta ducând la numeroase premii şi  noi contracte.

În materie de sport, iniţial handbal-ul mi-a captat atenţia, l-am practicat timp de 3 ani în  paralel cu tenisul, însă sportul care mi-a ocupat mare parte din viaţă a fost voley-ul.  Antrenamentele regulate m-au ajutat în a-mi contura un stil de viaţă sănătos, echilibrat şi mai  ales disciplinat. Astfel şi fitness-ul a devenit parte din viaţa mea şi îmi ocupă mare parte din  timpul liber şi astăzi. Am reuşit să acumulez foarte multă experienţă în ceea ce priveşte mişcarea  de orice fel, fiind mereu dornică de a practica diverse sporturi. O dată cu experienţa, au venit  evident şi alte avantaje precum accesul la numeroase secrete în ceea ce priveşte un stil de viaţă  sănătos. Aş fi bucuroasă să le împărtăşesc cu voi. Ce ziceţi??

Articole publicate: