Colentina GastroMaraton 2022 - Cautam GastroMarathonisti!

Data publicării: 10-10-2022

Colentina GastroMaraton 2022 - Cautam GastroMarathonisti! Pentru a face ediția de anul acesta cât mai interactivă, vă invitam să trimiteți un abstract de maxim 250 de cuvinte despre un caz interesant de endoscopie diagnostică sau terapeutică pe care ați dori să îl prezentați în cadrul GastroMarathon 2022, la secțiunea de endoscopie sau la cea de boli inflamatorii intestinale. Abstractul trebuie să conțină și imagini sau scurte clipuri video cu rezoluție convenabilă, care să permită comitetului științific să evalueze corect lucrarea. Cele mai bune lucrări trimise vor fi prezentate în cadrul unor sesiuni dedicate și discutate alături de panelul de experți. La final cursei, evident, vă așteaptă și premii pe masură.

Inscrieți-vă la start! https://www.medixhost.ro/ro/login
 
Retineti date importante!!!
Data limita de transmitere rezumate: 15 oct 2022


Instructiuni pentru redactarea abstractelor

Prezentările orale vor avea baza în format powerpoint cu template-ul evenimentului. Autorii prezentărilor alese vor fi contactați pentru detalii suplimentare după jurizare.

Instrucțiuni de redactare:

Abstractul se va redacta in limba română, având un număr de maxim 250 de cuvinte.
 
A. Secțiunea Endoscopie:
  • Cazurile se bazează pe documentare video, fiind obligatorie atașarea a 2-3 poze/cadre reprezentative sau scurte clipuri video din timpul procedurii în format jpeg/tiff, respectiv avi.

B. Secțiunea Boli inflamatorii intestinale:
  • Este recomandată ilustrarea cazului cu imagini / clipuri video de la examinarile endoscopice ale pacientului Nota: Datele de identificare personală trebuie îndepărtate din abstract/ ilustrații înainte de trimiterea documentelor, în conformitate cu GDPR.
Sursa: Ella Congress & Events, 10-10-2022, Vizualizari 556
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.