ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Sexologie Sexologie Bucuresti

VINDECA-TI SEXUALITATEA

VINDECA-TI SEXUALITATEA
Autor: Psih Gabriela Marin
ORGASMUL ENERGETIC AL INTREGULUI CORP– primul workshop de acest gen din România



Unele religii susţin că sexul este un păcat. Ştiinţa afirmă că sexul este un simplu reflex de care avem nevoie. Iar industria de advertising vede sexul ca afacere foarte profitabila.

Andrew Barnes ştie şi demonstrează că sexul poate fi o sărbătoare. O sărbătoare a fiecaruia dintre noi. Aşadar şi a ta.

Pentru prima data in Romania, în cadrul unui workshop special, Andrew Barnes oferă şansa unică să experimentezi această nouă dimensiune a sexualităţii. Să descoperi şi să trăieşti orgasmul energetic complet. Fără atingere, fără contact erotic. În timp ce te relaxezi cu ochii închişi, întins pe spate, primeşti masajul energetic la câţiva centimetri deasupra corpului tău.

Îţi poţi imagina cum s-ar schimba viaţa ta, dacă ai avea împlinirea sexuală pe care ţi-o doreşti ?

Ştiii sau nu ştii, felul în care faci dragoste influenţează profund modul cum te manifeşti, cum vorbeşti cu şeful şi colegii, cum te faci înţeleasă de cei din jur, cum reacţionezi în confruntările zilnice sau pur şi simplu cum îţi urmezi scopurile în viaţă.

Orice relaţie se construieşte ca o casă, iar sexualitatea este temelia care îi asigură siguranţa şi rezistenţa. Subiect interzis până de curând, sexualitatea ni se dezvăluie acum ca fiind un imens rezervor de resurse.

Ti se pare ca sună exagerat sau ca e o poveste pentru oameni înzestraţi cu puteri aproape paranormale?

Seminarul lui Andrew Barnes este locul unde înveţi cum să primeşti şi să oferi acest tip de masaj energetic care decondiţionează şi deblochează, care vindecă problemele sexuale, dar şi rănile emoţionale.

Orgasmul energetic complet se trăieşte cu tot corpul şi are ecouri profunde la nivel fizic, psihic şi spiritual. Iar intensitatea pe care o poate atinge este greu de imaginat până nu o trăieşti.

Ce spun oamenii care au trăit orgasmul energetic al întregului corp

„Acum un an am văzut un material video din timpul unei sesiuni de masaj şi-mi aduc aminte cum am comentat: Nu-i posibil aşa ceva. Probabil că femeia mimează sau se autosugestionează. Andrew n-are cum să-i producă starea de orgasm fără s-o atingă măcar.

Am fost la workshop-ul lui şi m-am convins. Andrew abia începuse să-şi mişte mâinile deasupra mea şi valuri din energie mi-au inundat corpul şi m-au făcut să tremur. Am încercat să mă stăpânesc, dar fiorii au devenit din ce în ce mai puternici.

L-am întrebat pe Andrew cum să mă opresc. El m-a îndemnat să mă destind şi să las lucrurile să se petreacă. N-am mai opus nicio rezistenţă şi am avut sentimentul că fiecare muşchi, fiecare celulă se umple de vibraţii şi de o plăcere copleşitoare.

Am trăit orgasmul din tălpile picioarelor până-n creştetul capului. Nu semăna cu nimic din ce ştiam că este orgasmul. Corpul meu se mişca singur, în ritmul unor pulsaţii interioare pe care le descopeream uluită.

Iar totul creştea continuu, devenisem uriaşă, imponderabilă, nu-mi mai simţeam trupul şi totuşi eram plină de plăcerea aceea care-mi oprea respiraţia pentru secunde în şir.”
(Madelaine B., 45 ani, SUA)


„N-am avut niciodată probleme în relaţiile de cuplu. Nu i-am respins niciodată pe bărbaţi, aveam o părere bună despre mine ca femeie. Am crezut că sunt foarte liberă interior şi îmi cunosc senzualitatea. Trăiam orgasmul când făceam dragoste şi de obicei mă simţeam împlinită după asta.

A fost o surpriză ce s-a petrecut în timpul masajului energetic tantric, pentru că am simţit că la început nu reuşeam să mă relaxez, să mă abandonez trăirilor în timpul masajului, iar spre sfârşit am avut minute în şir în care am plâns, eliberându-mă parcă de o povară grea.”
(Sarah W. 34 ani, Australia)


„A fost o experienţă foarte intensă. Am ezitat să mă înscriu la seminarul lui Andrew, m-am temut să nu fiu singurul bărbat din sală. Ei bine, mai erau destui şi, după câte au povestit şi ei la sfârşit, n-au avut nici un regret că au trecut peste prejudecata că este sub demnitatea masculină să arătăm că ne interesează şi vrem să învăţăm asemenea chestiuni.

Am trăit orgasmul în tot corpul, aşa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. N-am mai simţit presiunea aceea insuportabilă care mă ducea la ejaculare. Orgasmul era în valuri şi a durat, de fapt a crescut continuu vreo 10 de minute. Aveam senzaţia că sunt în transă… şi în acelaşi timp eram foarte lucid, trăiam totul supradimensionat şi la o intensitate a plăcerii din care în condiţii obişnuite aş fi explodat imediat.

Workshopul acesta, masajul pe care l-am învăţat de la Andrew mi-au schimbat viaţa. Iar cea mai mare surpriză a fost că am reuşit să o fac şi pe prietena mea să trăiască stări de-acestea… I-am făcut eu masaj şi a avut efect! Vă daţi seama ce fel de preludiu avem de-atunci, nu?”(Peter G. 29 an, UK)

Cine este Andrew Barnes?

Andrew Barnes este sexolog, cu formări şi atestări multiple în terapii psihologice, bodywork, şi vindecare energetică. El se prezintă coach orgasm, specializat în psihologia relaţiilor, profesor de Tantra, practician al metodelor de vindecare orientală şi autorul best seller-urilor Heart of the Flower şi Relationship Tantra. O bună parte din învăţătura pe care a acumulat-o se datorează experienţei bogate ca practicant şi terapeut tantric.

Căutările sale ghidate de mentori spirituali şi profesori din întreaga lume au durat aproape două decenii. Andrew şi-a definit calea şi a transformat fiecare provocare a propriilor limite într-o extraordinara creştere interioară.

Creator al unui program internaţional Tantra Relationship şi coaching pentru sexualitate, Andrew ghidează persoane singure şi cupluri în cultivarea unei autentice cunoaşteri a propriei persoane, a propriei senzualităţi şi în aprofundarea intimităţii şi comunicării complete cu celălalt.

Andrew Barnes va sustine acest workshop in Bucuresti in perioada 14 – 16 feb 2014. Mai multe detalii legate despre inscriere si eveniment puteti afla pe FB https://www.facebook.com/events/489807294463391/?context=createref_dashboard_filter=upcoming#
si la nr de tel 0740 073 528 sau 0720 025 265 si acees sau la adresa de email ana@armoniabio.ro
 
Programare