ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

Anunțuri & evenimente

19-04-2017

Curs de Psihosexologie -creditat de Colegiul Psihologilor

PSIHOSEXOLOGIE- PRINCIPII ȘI ELEMENTE DE BAZĂ

20 mai 2017, Bucuresti - curs de formare continuă acreditat de COPSIClinica ASIST organizează pe data de 20 mai cursul de formare continuă pentru psihologi si medici - PRINCIPII ȘI ELEMENTE DE BAZĂ ÎN PSIHOSEXOLOGIE

Ce aduce nou acest curs?

Este primul curs care integrează ambele aspecte ale sexualității, având atât o abordare medicală, cât și psihică, emoțională, integrând tehnici clasice de psihoterapie precum și tehnici din terapia sexuală tradițională.

Cursul de formare continuă în PSIHOSEXOLOGIE este structurat după ultimele informații din DSM 5 și conține tehnici și intervenții psihoterapeutice specifice în terapia principalelor disfuncțîi sexuale masculine și feminine.

Dacă sexologii se focalizează preponderent pe problemele de natură medicală, noi , psihologii suntem tentați să ne raportăm la problemele sexuale ale clienților noștri luând în considerare predominant elementele psihice si sociale , relaționale.

Ne propunem ca participanții la acest curs să-și dezvolte abilităţile de bază în evaluarea şi intervenţia psihoterapeutică in tratarea disfuncțiilor de natură sexuală. Pentru aceasta cursul conține studii de caz pentru fiecare tip de disfuncție sexuală prezentată, tehnici de terapie sexuală și jocuri de rol pentru asimilarea informațiilor oferite.

Ce veți afla la acest curs?

• Prezentarea și clasificarea dsfuncțiilor sexuale, așa cum este prezentată în ultima ediție (DSM-5) a Manualului de Diagnostic si Clasificare Statistica a Tulburarilor Mintale, ultima ediție

• Interviul in psihosexologie- chestionarul de inventariere a vieții sexuale

• Psihoterapia disfuncțiilor sexuale masculine: disfuncția erectilă, ejacularea precoce, ejacularea întarziată, scăderea dorinței sexuale- cauze; intervenții terapeutice în funcție de cauză; studii de caz pentru fiecare tip tulburare sexuală prezentată

• Psihoterapia disfuncțiilor sexuale feminine: tulburarea de dorință/de excitație, tulburarea de orgasm, dispaurenie, vaginism - cauze; intervenții terapeutice în funcție de cauză; studii de caz pentru fiecare tip de tulburare sexuală prezentată

• Capcanele profesiei de psihosexolog

• Teoria atațamentului și modul în care fiecare tip de atașament influențează viața sexuală a partenerilor în cuplu. – chestionar pentru identificarea tipului de atașament.

Cui se adreseaza cursul?

Psihologilor clinicieni, psihoterapeuților, medicilor, studențlor la psihologie, masteranzilor, consilierilor psihologici, psiho-pedagogilor, asistentilor sociali și oricăror persoane dornice să dobândească informații și abilități în terapia disfuncțiilor de natură sexuală.

Coordonatori:

Psiholog Dr Gabriela Marin si lect univ Valentina Neacșu

Investitia – 260 lei. Cursul este creditat cu 10 credite COPSI . Cursanții vor obține diplomă de participare precum și materiale și tehnici pe care le vor putea folosi în cabinet în practica individuală.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare contactați-ne pe :

e-mail: florentinapopisteanu@yahoo.com

telefon: 0769 083 777

Numar maxim de participanti – 20 locuri. Inscrierile se fac in ordinea inscrierii si achitarii taxei de participare.
18-01-2014

Vinedeca-ti sexualitatea

Vinedeca-ti sexualitatea
Preț: 190 Euro
Workshop Orgasmul energetic al întregului corp – cu Andrew Barnes în perioada 14-16 februarie 2014

Pentru prima oară în România – seminarul în care înveţi o metodă sigură, eficientă, intensă pentru a trăi şi a dărui starea de orgasm prelungit, în întregul corp, prin masaj fără atingere.

Un curs care pune la dispoziţie informaţiile şi etapele practice pentru ca femeile să nu fie nevoite să mimeze vreodată orgasmul, iar bărbaţii să fie siguri că iubita trăieşte cu adevărat stările pe care nu le-au văzut în niciun film.

Un atelier care îţi schimbă pentru totdeauna relaţia cu propriul corp şi îţi face accesibil setul de metode pentru a experimenta cea mai intensă stare de plăcere

• în afara actului erotic

• la propria voinţă

• fără să depinzi de prezenţa unei persoane de sex opus

• fără limită de timp

O metodă care

• deblochează energia

• vindecă traumele

• restabileşte echilibrul fizic şi emoţional

• îmbogăţeşte trăirea propriei sexualităţi

• aduce relaţia de cuplu la un nivel de împlinire inimaginabil

Andrew Barnes este sexolog, coach orgasm, specializat în psihologia relaţiilor, profesor de Tantra, maseur, practician specializat în metode orientale de vindecare şi autorul best seller-urilor Heart of the Flower şi Relationship Tantra.

Creator al unui program internaţional de relaţii echilibrate şi coaching pentru sexualitate, Andrew ghidează persoane singure şi cupluri în cultivarea unei autentice cunoaşteri a propriei persoane, a propriei senzualităţi şi în aprofundarea intimităţii şi comunicării complete cu celălalt.

De altfel adevărata noastră natură înseamnă fericire, bucurie, iubire, putere lăuntrică şi expansiune a conştiinţei.

Dar trecutul nostru, experienţele uneori dificile prin care trecem ne fac să uităm. Şi ajungem să opunem rezistenţă chiar faţă de esenţa noastră, încercând să ne protejăm de răni emoţionale.

Or tocmai asemenea strategii de apărare se reflectă în blocajele fizice, mentale, sexuale care ne pot afecta profund sănătatea, viaţa sufletească, relaţiile şi exprimarea propriei sexualităţi.

Andrew Barnes a dezvoltat o metodă:

Unică, eficientă, rapidă, extrem de simplă şi puternică, revoluţionară

pentru a ajunge la sursa acestor blocaje, a le rezolva şi a ne redeschide către fericire şi împlinire.

Cum? Prin reconectarea la propriile simţuri şi trăirea orgasmului energetic al întregului corp. Iar pentru asta înveţi să primeşti şi să oferi masajul energetic, fără atingere.

Acest curs este pentru tine dacă răspunzi "da" la una sau mai multe dintre următoarele întrebări:

• Vrei să înveţi cum rezolvi blocajele fizice şi psihice pentru a permite energiei să circule liberă prin corp?

• Eşti în căutarea unei trăiri intense şi profunde a iubirii şi intimităţii fizice şi sufleteşti?

• Vrei să-ţi conştientizezi şi să-ţi înţelegi feminitatea/masculinitatea şi felul în care se polarizează cele două laturi ale persoanei tale, cum îţi influenţează relaţiile şi modul de comunicare?

• Vrei să să descoperi mai multă voluptate atunci când faci dragoste, să comunici mai mult cu perechea ta şi să explorezi dintr-o perspectivă sacră propria senzualitate şi un eros care te reconectează cu universul?

• Doreşti să ai o stare de împlinire erotică şi emoţională ca individ, fără să depinzi de prezenţa unei persoane iubite?

Workshopul lui Adrew Barnes este o şansă pentru a învăţa rapid, prin experienţă directă cum îţi transformari şi îţi explorezi sexualitatea.

Este locul unde descoperi şi exersezi o metodă simplă prin care îţi îmbogăţeşti capacitatea de a trăi fericirea în întregul corp şi sentimentul de a fi complet.

Conferinţa care se va desfăşura pe 14 februarie va răspunde la întrebări care te-ar putea interesa:

• Ce diferenţe sunt între orgasmul masculin şi cel feminine?

• Cum este posibilă plăcerea orgasmului şi în afara actului erotic, fără atingere?

• Ce este orgasmul energetic total?

• Îl poate trăi oricine? Cum?

• Ce efecte fizice şi psihice apar în timpul şi după ce trăim orgasmul energetic total?

• Putem trăi orgasmul energetic total oricând? Putem să-l trăim şi în timp ce face dragoste?

• Cum poate un terapeut să folosească metoda orgasmului energetic total? Pentru ce situaţii este recomandabil?

Cursul se adresează:

• terapeuţilor, medicilor, sexologilor, specialiştilor în coaching, relaţii şi comunicare, profesioniştilor care vor să capete noi aptitudini şi s-o aplice în munca lor

• maseurilor şi vindecătorilor care folosesc metode alternative

• persoanelor singure

• cuplurilor care vor să-şi îmbunătăţească viaţa sexuală, să aprofundeze comunicarea şi intimitatea sufletească

• celor care se află într-un proces de autentică dezvoltare personală, de explorare spirituală şi trăire conştientă a prezentului

Andrew Barnes va sustine acest workshop in Bucuresti in perioada 14 – 16 feb 2014. Mai multe detalii legate despre inscriere si eveniment puteti afla pe FB https://www.facebook.com/events/489807294463391/?context=createref_dashboard_filter=upcoming#

si la nr de tel 0740 073 528 sau 0720 025 265 si acees sau la adresa de email ana@armoniabio.ro
22-10-2012

Grup de suport - tehnica Calatoria - Brandon Bays

Grup de suport - tehnica Calatoria - Brandon Bays
Preț: 15ron/ora
Datorită faptului că cererea pentru realizarea tehnicii Calatoria (The Journey) Brandon Bays este foarte mare iar feedback-urile primite de la voi sunt excelente, am reusit sa gasim o modalitate prin care sa puteti realiza aceasta tehnica impreuna cu noi, intr-un mod sistematic. Va anuntam pe aceasta cale deschiderea grupului suport Calatoria Vindecatoare a carui prima intalnire va fi in ziua de 29octombrie 2012 la ora 17:30.

Numarul participantilor este limitat.Durata intalnirii - 3 ore

Inscrieri si contact: tel. 0752 472 214 / 0743351579

Investitie -15 ron/ora
01-03-2011

De vorba despre SEX

De vorba despre SEX
Preț: 45 rRn
De vorba despre SEX - 11 martie 2011-Seara barbatilor

O seara in care poti afla tot ce ai avea nevoie sa stii ca sa fii multumit de tine. Poti pune toate intrebarile pe care n-ai indraznit sa le pui pana acum si poti sa afli tot ce ti-ar fi placut sa-ti spuna pe vremuri parintii tai 

Vom aborda temele pe care le veti propune voi dar si intrebarile cele mai frecvente care apar pe forumurile de discutii:

• Oare marimea conteaza?

• Cat trebuie sa dureze o partida buna?

• Cum e faci dragoste de la brau in sus

• Cum sa scap de ejacularea precoce?

• Pana de erectie, este firesc la varsta mea?

• Cum sa o fac sa aiba orgasm?

Coordonator: Psih.dr.Gabriela Marin, psihoterapeut cu formare in hipnoza ericksoniana, psihoterapia cognitiv comportamentala. Competente in psihosexologie.Invitat sexolog Calin Garlea.

Taxa: 45 Ron

Program: Vineri, 11 martie intre 18.30 - 21.00

Locatia:, Bd Iancu de Hunedoara nr 35, Bucuresti, sect1

Numarul de locuri -15Inscriere - tel 0743 351 579 ; email: relatiifericite@gmail.com
 
Programare