ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Geriatrie și gerontologie Geriatrie și gerontologie Bucuresti

Cabinetul nostru ofera servicii de consultatii in specialitatea  geriatrie-gerontologie precum si explorari functionale- ecografie generala, ecocardiografie,  ecografie vasculara(artere si vene),  electrocardiografie, mini-doppler vascular, spirometrie.


O parte din servicii sunt oferite gratuit prin contract cu casa de asigurari (consultatie de geriatrie-gerontologie, ecografie abdominala generala in limita plafonului alocat , electrocardiograma,masurarea fortei musculare cu dinamometrul,spirometire etc).


Pentru serviciile nedecontate de casa de asigurari de sanatate  precum si  in cazul in care nu aveti bilet de trimitere, consultatiile sunt cu plata.


Cel mai bine este ca o consultatie sa fie facuta in scop preventiv, ca preventie primara, atunci cand nu s-a pus inca un diagnostic de boala. Din pacate majoritatea pacientilor se prezinta pentru preventia secundara sau tertiara,  de exemplu preventia unui accident coronarian sau vascular la persoane cu risc ( fumatori, obezi, diabetici, hipertensivi, sedentari);  prevenirea unui nou atac (cerebral, coronarian, etc.) la cei ce au suferit deja primul atac se numeste preventie tertiara si cu ea ar trebui sa ne intalnim cat mai rar.


Geriatria si gerontologia se ocupa cu problemele legate de imbatranirea normala si patologica.

 

Pe langa sfaturi legate de dieta si mentinerea unui stil de viata sanatos la varsta a treia, geriatrul se ocupa cu tratamentul mai multor patologii asociate , cu depistarea precoce a tulburarilor de memorie, cu decelarea manifestarilor nespecifice de debut a bolilor la aceasta varsta, totul in scopul mentinerii sanatatii si independentei functionale a varstnicului pentru cat mai mult timp, in ideea de a da viata anilor si nu numai ani vietii.

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-05-2019
Barcaru Elena, 75 ani

Părerea generală: Mulțumit

Interes pt istoricul medical al pacientului,analiză stării actuale si recomandări în modificarea schemei de tratament ,care au avut efect favorabil.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare