Felatia

©

Autor: Redacția ROmedic

Felatia

Este relaxant pentru partenerul tau daca se intinde dar poti sta si in genunchi iar el in picioare sau pe un scaun. In timpul actului poti sa-i mangai restul corpului marindu-i astfel excitarea. Mai intai saruta si linge penisul tinand baza acestuia in mana. Foloseste-ti limba pentru a explora corpul penisului mergand spre partea superioara, lingandu-i usor frenumul. Daca te simti pregatita poti sa introduci penisul in gura si sa te misti incet in sus si in jos. Daca el isi misca coapsele incearca sa "acompaniezi" aceasta miscare.Pentru a controla cat patrunde penisul in gura tine mana la baza acestuia. Daca stimularea continua partenerul tau se va apropia probabil de orgasm. Daca nu vrei sa iti ejaculeze in gura spune-i ca poti sa il stimulezi in continuare doar cu mana sau treceti la penetrare vaginala. In timpul felatie degetele tale pot atinge usor alte parti ale corpului sau organele genitale pentru ai mari placerea.

 

Sfaturi:

- pentru femei:
          - treci de la saruturi la sugerea efectiva a penisului;
          - nu sufla pentru ca aceasta poate produce o infectie;
          - nu-l musca si incearca sa nu-i atingi penisul cu dintii;
          - nu inghiti sperma decat daca vrei, daca nu spune-i sa isi retraga penisul inainte de ejaculare;
          - daca te deranjeaza ca partenerul sa ejaculeze la tine in gura, dar nu vrei sa inghiti tine langa tine un pachet de servetele si scapa de lichidul seminal cat mai repede;
- pentru barbati:
          - nu penetra prea mult gura partenerei;
          - daca partenera vrea sa faca o pauza nu insista;
          - nu-ti obliga partenera sa-i ejaculezi in gura sau sa inghita sperma.


Data actualizare: 19-02-2020 | creare: 09-01-2007 | Vizite: 61357
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: