Urgent - efectele pastilelor Postinor

11-07-2008
yssa
Nu este medic/terapeut
yssa
Acum o saptamana si jumatate am luat 2 pastile postinor iar aseara a mai trebuit sa i-au inca 2, doarece mi-a ramas prezervativul inaintru dupa ce prietenul meu ejaculase, ce consecinte am de suportat din cant am inteles postinor provoaca o dereglare hormonala, vreau sa imi spuneti in ce consta ea si ce trebuie sa fac, va multumesc !
2 comentarii
0
19-07-2008, ora 00:00
fany26
Nu este medic/terapeut
fany26
din cate stiu eu postinor are un numar f mare de hormoni si nu e bine k ai luat deja de 2 ori intr un timp asa scurt. se recomanda sa iei la maxim 6 luni diferenta de primu da na asta e daca sa intamplat. faza e ca trebuie sa astepti acum sa iti apara sangerarea de privatie iar in legatura cu consecintele nush ce sa ti zic dar din cate am aflat si eu nu e bine. o sa ai ceva dereglari hormonale dar o sa ti revii cu conditia sa nu mai folosesti postinor cel putin 1 an.incearca alte metode de contraceptie in afara de prezervativ ca sa fii mai sigura sa nu recurgi la astfel de metode.bafta
0
21-07-2008, ora 00:00
muzyca
Nu este medic/terapeut
muzyca
WWW.MUZYCA.NET - SITE DIN ROMANIA CU FILME, MUZICA, JOCURI SI PROGRAME UTILE INTRA SI NU VEI REGRETA !
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul