2 folii unite de milligest :((

17-01-2010
alyush
Nu este medic/terapeut
alyush
buna ! Am luat 2 folii unite de milligest... ultima pastila din a 2-a folie am terminat-o mierucir si acum fac pauza de 7 zile, iar joi o sa incep o folie noua... dar mie inca nu mi-a venit menstruatia, ce fac? Ce se poate intampla in caz ca nu vine pana joi? E posibil sa fiu insarcinata? :(( dar daca nu imi vine pot incepe o folie noua joi?
va rog mult un raspuns, multumesc din inima
2 comentarii
0
17-01-2010, ora 20:47
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Nu e bine sa iei folie dupa folie fara pauza, au si ele un rol, foliile luate uneori, unele dupa altele, iti pot intarzia ciclul muuult, sau foarte mult, sau sa nu vina in acea luna, depinde de organism aici ! de aceea este pusa pauzica de 7 zile, ca apoi poti avea mici dereglari sau suspiciuni[ca acum] si tot tu te vei intreba, de ce ? si ce ai facut ! deci fi nitel mai atenta si tu. daca nu iti vine ciclul in pauza pe care o iei acum, le iei din a 8a zi iar, incepi alta folie si vezi ce se intampla, si daca e tot ceva in neregula, du.te la un doctor cel mai bine ! [ iar partea cu "pot fi insarcinata?" depinde acum daca ti le.ai luat regulat pastilutele, [aceeasi ora/zilnic, dupa cum sti si tu ] dar nu cred ca iti poti face griji, sansele sunt micutse. sper ca ti.am putut fi de folos ! te pup si ai grija de tine !
0
17-01-2010, ora 20:56
alyush
Nu este medic/terapeut
alyush
iti multumesc din suflet pentru raspuns si pentru timpul acordat...
de luat regulat le-am luat... doar de 2 ori le-am luat dupa vreo 2 ore dar in rest niciodata nu intarziu mai mult de 15 minute...
sper ca totusi sa imi vina pana joi cand incep folia urmatoare...
iti multumesc frumos :*:* te pup si eu !
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul