4 luni fara menstruaţie
Buna, vroiam postez o problema de a mea, deoarece sint îngrijorată si numai stiu ce sa fac.
Am 18 ani, mam măritat in Octombrie, si chiar înainte de nunta nu mi-o mai venit menstruaţia, deci ar veni 4 luni pana acum.
Am facut si test de sarcina, rezultând negativ.
Nu stiu ce S-o fi putut întâmpla, inainte nu aveam menstruaţia regulară, dar niciodata nu am sărit.
Dupa o luna de nunta am plecat in străinătate, si mam gândit ca poate o întârziat ca am schimbat si mâncarea, aerul si restul da inca nimic.
Sunt foarte stresată, am stări de multe ori foarte urâta, acum nu am nimic, si din o prostie ma enervez.
Ma simt si mai grea, si de multe ori imbalonata.
Find in străinătate inca nu am un medic.
Am 18 ani, mam măritat in Octombrie, si chiar înainte de nunta nu mi-o mai venit menstruaţia, deci ar veni 4 luni pana acum.
Am facut si test de sarcina, rezultând negativ.
Nu stiu ce S-o fi putut întâmpla, inainte nu aveam menstruaţia regulară, dar niciodata nu am sărit.
Dupa o luna de nunta am plecat in străinătate, si mam gândit ca poate o întârziat ca am schimbat si mâncarea, aerul si restul da inca nimic.
Sunt foarte stresată, am stări de multe ori foarte urâta, acum nu am nimic, si din o prostie ma enervez.
Ma simt si mai grea, si de multe ori imbalonata.
Find in străinătate inca nu am un medic.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??