A fi sau a nu fi sarcina?

20-10-2012
princess91
Nu este medic/terapeut
princess91
Buna seara tuturor, din nou apelez la ajutor vostru...
Nu am mai avut contact sexual de 3-4 luni, insa acum 3-4 luni am facut de cateva ori fara sa ne protejam.Am facut mai multe teste de sarcina in primele 2 luni, respectiv 8 care au iesit negative.
Insa am observat unele schimbari care mi s-au parut a fi simptome de sarcina cum ar fi :
- pigmentarea sanilor (nu foarte accentuat dar este o schimbare vizibila cu ochiul liber)
- burta a devenit foarte tare la palpare
- sensibilitate la nivelul sanilor
IAr in primele luni am avut stari de greata, senzatie de voma..acum dorm foarte mult din punctul meu de vedere (apx 12 ore pe noapte minim)
- diminuarea perioadei ciclului menstrual, de la 7 la 3 zile
- intarzierea ciclului menstrual (luna trecuta 3 zile, iar acum mia venit tocmai dupa 10 zile )
Va rog ajutati-ma sunt disperata numai stiu ce sa fac...am facut teste peste teste chiar si la prima urina.
7 comentarii
0
20-10-2012, ora 23:39
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.Cate teste de sarcina mai faci ca sa realizezi ca nu esti insarcinata?
2.Consulta un ginecolog!!!
0
21-10-2012, ora 01:02
princess91
Nu este medic/terapeut
princess91
nu am mai facut in ultimul timp...dar si doctora de fam mia zis ca sar putea sa fie o sarcina iar testele sa fie fals negative.
Am citit si pe net si am vazut mai multe cazuri in care testele au aratat negative pana in trimestrul al doilea
0
21-10-2012, ora 08:51
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Fii serioasa, exista foarte rar cazuri in care apar rezultate fals negative si in nici un caz 8 teste nu gresesc.Consulta ginecologul, e clar ca ai ceva probleme care trebuie rezolvate cat mai repede.
0
21-10-2012, ora 16:38
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca ai menstruatie si testele au iesit negative nu esti gravida. Diminuarea cantitatii menstrei si dereglarea ciclului menstrual poate avea multe cauze... Eu nu cred sub nicio forma ca esti gravida, sper sa nici nu fii..
Trebuie sa mergi la medicul ginecolog neaparat, indiferent daca esti sau nu gravida deoarece poti avea alte probleme de sanatate ce au cauzat o menstra redusa cantitativ si dereglarea ciclului menstrual.
Presupun ca ai 21 de ani, probabil nu ai mai fost niciodata la ginecolog insa trebuie sa mergi neaparat, orice femeie indiferent daca si-a inceput vita sexuala sau nu, trebuie sa mearga la medic periodic si NEAPARAT atunci cand ai dereglari ale ciclului ori modificari ale cantitatii menstrei. Poti avea un chist ovarian, poti avea o inflamatie ori alte probleme..
0
22-10-2012, ora 22:37
princess91
Nu este medic/terapeut
princess91
Multumesc pentru raspunsuri...am sa merg la ginecolog dar deocamdata sunt in mometul acela al lunii...
0
23-10-2012, ora 15:22
capitu
Nu este medic/terapeut
capitu
salutari
de ceva timp ma cam obosesc obsesiile.Datorita povestilor auzite am ramas cu o teama in mine cum ca o sarcina ar putea aparea fara prea multe probleme.
MI-am inceput viata sexuala cu putin timp in urma..primele 2 contacte s-au intimplat fara sa ne protejam am facut 2 teste de sarcina diferite, ambele au esit negative. Am continua protejindu-ne, insa intr-o seara sa intimplat fara prezervativ dar nu a ejaculat in mine.insa mii frica oricum pentru ca stiu ca sunt riscuri de a ramine insarcinata cind facem dragoste eu nu simt nimic...doar durere uneori.De 2 zile ma doare burta jos, si spatele...cei drept am probleme cu rinichii si aceste dureri le aveam si inainte.E POSIBIL SA FIU INSARCINATA???ASTEPT RASPUNS VA ROG MULT
0
23-10-2012, ora 16:43
koko07
Nu este medic/terapeut
koko07
Buna. Mi-a intarziat menstruatia luna aceasta cu o sapt si as dori sa va intreb daca este normal? Trebuie sa precizez ca in august am luat escapelle, nu am avut nicio simptoma de rau doar acel spotting dupa 6 zile si menstruatia mi-a venit normal pe 22 aug. Apoi in sept tot normal mi-a venit, fara nicio intarziere, pe 18 sept. Acum in oct trebuia sa vina cam pe 14 dar si pana azi nu mi-a venit. In zilele dinainte de 14 am avut acele dureri de spate, de burta si mi-au iesit monstruletii specifici acelei perioade dar nimic mai mult. Mentionez ca la fiecare relatie intima ne-am protejat cu prezervativ si chiar si asa nu termina in mine. Au trecut aproape 3 sapt de atunci (nu eram in perioada fertila a fost exact sapt de dinaintea menstruatiei, deci inceputul lunii octombrie). Cea mai plauzibila cauza mi se pare stresul, mai ales ca m-am mutat in alt oras, trebuie sa ma obisnuiesc cu noul program la fac, stresul cu tot ce am de invatat etc..plus ca incepe sa imi cada parul mai mult. Voi ce credeti? este de la escapelle?
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •