A folosit cineva crema cu extract din melc?

Buna ziua, as vrea sa stiu daca a folosit cineva crema cu extract din melc (indiferent de firma) si daca a observat rezultate in ceea ce priveste acneea. Multumesc :)
3 comentarii

Buna ziua,
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!

eu am folosit acum 2 ani o crema cu extract de melc, dar pentru niste cicatrici de la niste operatii. la mine n-a avut niciun efect. pentru acnee insa nu stiu... crema de galbenele cu propolis am auzit ca ar fi buna, dar cred ca depinde de la persoana la persoana. cred insa ca ar trebui totusi sa mergi la un dermatolog, el este cel mai in masura sa-ti spuna ce ti se potriveste.

Nu am folosit dar iti pot spune ca rezultate impotriva acneei vei obtine cu anticonceptionale si dermatocosmetice.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23un fel de cos in zona vaginala
- 13Urgent! Acnee la 27 ani
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 4imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
- 3deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
- 3Cosuri pe fata cu puroi
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 5acnee vulgara - mi s-a prescris yasmin si unguente locale, dara niciun rezultat
- 7Cosuri mici pe toata spinarea...
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 2Cosuri 'enervante'
- 0Cosuri pe frunte
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 1Despre niste bubite si cosuri
- 0Vase sparte si cosuri piept
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
Mai multe informații despre: cosurile Acneea la adulti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: