A folosit cineva crema cu extract din melc?
Buna ziua, as vrea sa stiu daca a folosit cineva crema cu extract din melc (indiferent de firma) si daca a observat rezultate in ceea ce priveste acneea. Multumesc :)
3 comentarii
Buna ziua,
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!
eu am folosit acum 2 ani o crema cu extract de melc, dar pentru niste cicatrici de la niste operatii. la mine n-a avut niciun efect. pentru acnee insa nu stiu... crema de galbenele cu propolis am auzit ca ar fi buna, dar cred ca depinde de la persoana la persoana. cred insa ca ar trebui totusi sa mergi la un dermatolog, el este cel mai in masura sa-ti spuna ce ti se potriveste.
Nu am folosit dar iti pot spune ca rezultate impotriva acneei vei obtine cu anticonceptionale si dermatocosmetice.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cred ca sunt niste cosuri de fapt, insa au o forma destul de mare si sunt f dureroase
- 3Zynerit - problema ?
- 2vreau sa am fata curata si sa nu mai am puncte negre
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 3Cosuri pe sani!
- 7abces mare pe obraz
- 0Cosuri albe, mari pe scalp
- 6cosuri dupa actul sexual
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 1Cosuri, ten gras
- 1Acnee recurenta
- 1Cosuri in piele in zona genitala
- 0Cosuri imflamate pe nas.
- 2Cos la nivelul barbiei.
- 1Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului