A folosit cineva crema cu extract din melc?
Buna ziua, as vrea sa stiu daca a folosit cineva crema cu extract din melc (indiferent de firma) si daca a observat rezultate in ceea ce priveste acneea. Multumesc :)
3 comentarii
Buna ziua,
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!
eu am folosit acum 2 ani o crema cu extract de melc, dar pentru niste cicatrici de la niste operatii. la mine n-a avut niciun efect. pentru acnee insa nu stiu... crema de galbenele cu propolis am auzit ca ar fi buna, dar cred ca depinde de la persoana la persoana. cred insa ca ar trebui totusi sa mergi la un dermatolog, el este cel mai in masura sa-ti spuna ce ti se potriveste.
Nu am folosit dar iti pot spune ca rezultate impotriva acneei vei obtine cu anticonceptionale si dermatocosmetice.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 3cosuri pe spate-cum pot scapa de ele?
- 4cosuri in zona pubiana
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 3cosuri micute pe spate...
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 4cosuri aparute dupa intreruperea anticonceptionalelor
- 6Acnee... fara leac
- 7abces mare pe obraz
- 3Cosuri pe fata
- 3adolecenta cu cosuri pe piept
- 1ca niste cosuri pe penis