A fost descoperit microbul cancerului

23-10-2009
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
TAMARA LEBEDEWA - A FOST DESCOPERIT MICROBUL CANCERULUI!

Tradus din germana de la : www.zellkreis.de

Cine este Tamara Lebedewa ?

Tamara Jakovlewna SviÅ¡èeva "” in Germania cunoscuta sub pseudonimul "Lebedewa" s-a nascut in 1938 in Krasnojarsk si a lucrat ca chimista. La varsta de 28 de ani ea a devenit sefa sectiei la un institut de cercetari. Din anul 1982 ea a fost sefa sectiei "technologii de viitor".

Datorita multor cazuri de cancer din familie, doamna Lebedewa a inceput sa faca cercetari. Dand ascultare intuitiei, ea a refuzat sa creada in teoria mutarii celululor cancerigene - caci nu putut sa-si inchipuie nicodata ca celulele omenesti sa se lupte impotriva corpului insusi.

In anul 1989 ea a descoperit legatura dintre celulele canceroase si protozoarele cu numele de trichimonade care le sunt foarte bine cunoscute ginecologilor dar care le considera inofensive.

Lebedewa a constatat ca deja multi cercetatori inaintea ei au identificat acesti paraziti monocelulari ca fiind cauza cancerului insa acestia nu au putut sa faca legatura cu aceste trichomonade.

In 1997 Lebedewa a tiparit in Rusia prima ei carte "Cancer - Puteti invinge aceasta boala" si impreuna cu celelalte 12 carti, ea a vandut in Rusia peste 300.000 de carti. In Rusia Lebedewa este foarte cunoscuta si respectata de popor care nu mai este multumita cu medicina practicata si suportata de stat. Ea primeste multe scrisori de multumire in care oamenii ii raporteaza cum au putut identifica istoria bolii lor cu teoriile din cartile ei. Oamenii ii inteleg teoria. Ca urmare a primit o multime de confirmari de la bolnavi. Si atunci cand ii este posibil Lebedewa ajuta oamenii cu informatii si le recomanda doctori care lucreaza conform teoriei ei.

Atitudinea chimistei din Moscova se recunoaste foarte bine din titlul unei carti care a fost publicate in Rusia cu numele "Daca ai fost vindecat ajuta la altii"

Tamara Lebedewa a fost des in Rusia la televizor si la radio. Si a incercat des sa convinga politicienii si medicii, dar fara succes. Descoperirile ei se raspandesc numai "de jos in sus". Multi doctori trateaza pacientii dupa metodele ei si din ce in ce mai multe clinici private fac reclama cu numele ei, lucru pe care ea il afla numai din intamplare.

Din anul 2002 Lebedewa viziteaza si Germania unde lectoreaza la conferinte si congrese.

Ce a descoperit Doamna Lebedewa in mod concret ?

Tamara Lebedewa a cercetat mai intai insusirile parazitului tricomonade, despre care ea credea ca are de a face direct cu cancerul. Acest parazit decoperit din 1836 de catre francezul Anatoms Donné face parte din grupa de flagelate si este in stare sa-si schimbe forma in multe forme diferite. Acest lucru este cunoscut sub numele de pleomorfism. Acesta este strategia parazitului de a putea supravietui in medii diferite.

Cercetatoarei i-a fost posibil sa aduca parazitul in trei forme diferite prin stimuli chimici diferiti: în forma de cista, în forma de amiba ca si forma de flagela. Intre aceste stadii exista multe stadii intermediare. Celulele extrase din tumori cancerigene au fost tratate de ea cu aceleasi mijloace si au dat exact aceleasi rezultate. Acest lucru este dovedibil si reproductibil si dovedeste ca celulele cancerose sunt de fapt tricomonade !

Ce inseamna asta ?

Acest lucru inseaman ca tumorile sunt de fapt o colonie de paraziti monocelulari si acest lucru inseamna ca dogma medicinei, ca celulele canceroase ar fi celule umane denaturate este complet eronata. Acesti paraziti nu au nici o importanta in medicina pana la ora actuala desi statistica infectiilor din ultimii ani arata ca infectiile cu acesti paraziti a crescut enorm. (n.p. vezi numai in acest forum!!!)

Aceasta descoperire este oul lui Columb ?

Nu, dar insa ea este o descoperire esentiala care va schimba medicina. Caci pe baza acestei descoperiri se intelege de ce metodele medicinei clasice cu privire la cancer nu au pana acum nici un succes si nici nu pot avea. Descoperirea Doamnei Lebedewa ne explica in plus de ce anumite remedii naturale au efect asupra cancerului si ne arata insusirile tumorilor cancerige pentru care medicina clasica inca nu gasit raspunsuri.

De ce aceasta descoperire inca nu a dat ocolul pamantului ?

Pentru asta exista mai multe raspunsuri.
Unul este deschis si curios si pun intrebarea, ce mai putem noi oamenii sa facem pentru a salva bolnavii de cancer ? A doile este inchis si au teama de a face ceva gresit sau de a pierde ceva (statut, venituri, prestigiu). Din cea de-a doua categorie fac parte acei oameni care stau in pozitii de putere si care i-au hotarari.

Ce dozevi trebuie aduse acestor oameni ?

Ce aduce o dovada, atunci cand cei de la putere nu vor sa le vada ? Dovezile functioneza greu dupa medoda "push", ci dupa metoda "pull". Cert este ca Lebedewa a adus dovada. Singurul lucru care lipseste este faptul ca aceasta dovada sa fie recunoscuta stiintific. Intrebarea este: ce este mai importanta, forma sau continutul ? Pentru medicina clasica se pare ca este numai forma..

Ce fac tricomonadele in corp ?

Traiesc bine ! Intr-un corp sanatos cu sistem imunitar puternic traiesc intr-un echilibru strategic. Atunci cand sistemul imunitar este slabit si corpul este intr-o stare acidifiata atunci acesti paraziti se inmultesc in sange si tesut. Prin excrementele lor, ei dauneaza organismului si in plus sunt in stare sa patrunda in celule printr-o enzima cu numele de Hyaloronidase (sau Kollagenase), enzima pe care o produc singuri.

In acest fel sunt in stare sa intre din sange in tesut si in sistemul limfatic.
In felul acesta cresc tumori canceroase in tesuturi.


Medicina clasica cunoaste tricomonaze, infectie vaginala care insa poate aparea si in tractul uro-genital al barbatului. Aceasta boala este tratata cu metronidazol, un antibiotic impotriva protozoarelor. IN Germania aceste medicament este cunsoscut sub numele de Clont © si este prescris sub forma de tablete sau de infuzie.

Interesant este faptul ca cateva clinici din Rusia trateaza cancerul mai de mult cu preparate din metronidazol (Trichopol © ). Insa se spune ca acest preparat ar folosi numai stimularii sistemului imunitar.

Este cunoscut demult ca tricomonadele apar in organismul uman in trei forme diferite:
trichomonade bucale (trichomonas tenax), trichomonade din tractul digestiv (trichomonas hominis/intestinalis) si cele din tractul vagina si urogenital (trichomonas vaginalis/urogenitalis). Acestia din urma au fost identificati de Lebedewa ca fiind cei mai agresivi.

Descoperirea ei se aplica numai la cancer ?

Nu. Ea face acesti paraziti ca fiind responsabili pentru mai multe boli. In toate cazurile acesti paraziti au fost gasiti in sange de Lebedewa.

SIDA: Intr-un sir de experimente intr-o clinica din Moscova si la institutul oncologic cercetatoarea a descoperite ca virusi de SIDA patrund in Tricomonade si se inmultesc in ele (si clamidele fac acealasi lucru). Urmarea este ca parazitii devin si mai agresivi si se produc o crestere masiva a toxinelor eliminate in sange. De aceea se explica de ce in stadiile avansate de SIDA se observa o crestere marita a tumorilor maligne.

Arterioscreloza/tromboza/plaque: sunt dupa Tamara Lebedewa o colonie de trichomonade. Acest lucru ea a putut dovedi cu ajutorul microscopului. Ea a pus trombe intr-o substanta nutritiva care s-au inmultit ca o tumoare si parazitii si-au schimbat formaIn forma de amiba si de flagelata. Scrisori de multumire de la pacienti au confirmat faptl ca dupa tratamenul contra tricomonazelor simptomele s-au retras.

Artrita si artoza: Tamara Lebedewa a identificat in cercetarile facute in anul 1995 in lichide extrase din articulatiile pacientilor cu artrita si astroza tricomonade. Acestea se aflau in forme diferite care otraveau lichidele din articulatii si faceau ca zagrciul sa fie erodat.

Diabet. Trichomonadele se hranesc cu insulina, substanta folosita de cercetatoare pentru a le stimula in mediile nutritive. Ea spune ca trichomonadele se aseaza in celulele de tip B in insulele Langen Hans din pancreas, preiau insulina si o distrug cu ajutorul toxinelor ce le elimina. Si aceasta teorie este adevarat dupa cum se poate constata din scrisorile pe care pacientii de diabet i le-au trimis dupa ce acestia au fost tratati contra la trichomonade cu metronidazol.

Multipla screloza: Doamna Lebedewa descrie cum sub anumite conditii mielina, o
substanta care este imprejurul nervilor poate fi folosita de paraziti ca hrana.
In general in o infectie ca de exemplu otita este predecesorul bolii de screloza multipla
la copii, infectie prin care trichomonadele patrund prin fereastrea inca deschisa a
Felsenbein la creier unde incep sa distruga nervii atunci cand la sfarsitul
cresterii copilului se incheie dezvoltarea capsulelor de mielina.

Adenom/ tumoare benigna la mucoase si glande, ca de ex. la prostata. Lebedewa a
observat cum aceste adenoame cresc des cu un varf ascutit si ca acest varf se
rupe brusc datorita gravitatei. Acelasi lucru ea la putut observa atunci cand
culturi de paraziti au fost lasati sa creasca in nestire. Si in acest caz ea a
tras concluzia din scrisorile pacientilor ca tratamentul impotriva la
trichomonade a redus evident influenta si dezvoltarea adenoamelor.

Infertilitate/Impotenta: Trichomonadele se stabilesc la organele genitale si se
hranesc cu hormoni. In testicule ele distrug spermatozoizii datorita toxinelor
eliminate. Ele sunt chiar in stare sa absoarba si sa digere pana la trei spermii
deodata. Si in mucoasa vaginala trichomonadele sunt in stare sa absoarba
spermatozoizi. De asemenea ele pot sa disutruga glandele Keim ale femeilor.

(n.p. Deci tratamentele cu hormoni produc toate cresterea coloniilor de trichiomonade in corp, hormonii
prolifereaza cancerul, asa cum a fost deja dovedit dupa folosirea medicamentului Progesterol)

Psoriazis: In analizele facute cu secretiile bolnavilor ca si cu sangele lor au
fost gasite trichomonade.

Carii/ Paradontoza: Trichomodanele bucale se stabilesc cu predilectie in gingie.
Periuta de dinti nu ajunge la ele. In special atunci cand sistemul imunitar este
slabit, dupa citostatice sau radiere, trichomonadele devin active si creeaza
paradontoza si carii. Aceste forme de paraziti au fost observate la microscop de
Lebedwa. Paradontoza grava se lasa tratata usor cu o tinctura de metronizadol.

Colita: Trichomonadele intestinale sunt declansatorii la multe boli intestinale.
Acestea au fost descoperite deja in 1926 si pot fi responsabile de hemocolita,
colita, enterocolita si colecistita.

Care sunt criteriile principale dupa care Tamara Lebedewa face legatura dintre
cancer si trichomonade.

Cercetatoarea a stabilit lucrurile comune in modul urmator:

· Crestere haotica, adica multiplicarea celulelor nu se supune
mecanismelor regulatorii din organism

· Proliferare - impartire de celula asimetrica. Celulele omenesti de
multiplica simetric, adica dintr-o celula se nasc doua celule fica exacte

· Polimorfism - Luarea de forme diferite: ca urmare a impartirii
celulelor in mod asimetric celulele pot lua forme diferite, au marimi diferite,
pot sa aiba mai multi nuclei de celula si continut genetic diferit.

· Din tumori /colonii celule independente se pot raspandi prin corp
pentru a stabili colonii in alte parti ale acestuia. Tricomonadele pot sa
patrunda in vasele sanguine si in tesuturi si sa le traverseze. Structurile de
colagen ale celulelor sunt dizolvate cu ajutorul enzimei Hyaluronidaza/colageneza.
Aceasta enzima este produsa de trichomonade. Aceste enzime sunt folosite (din pacate)
si ca mijloc de accelerare a resorbtiei in infuzii si injectii.


· Dupa punctii si extirparea chirurgica a tumorilor care sunt urmate de
citostatice cancerul devine mult mai agresiv decat inainte. Datorita slabirii
sistemului imunitar prin citostatice (sau radiere) raspandirea tricomonadelor in
corp este usurata. (n.p. de aceea apar demtastazele in general de abia dupa operatii)


· Structura tesutului tumorilor cancerigene nu au insusiri
caracteristice ca complexitate, polaritate, nemiscare ca si multiplicare in
Basalschicht. La tumori cresterea se face in partile exterioare, la margini.
Fiindca culturile de trichomonade sunt formate din celule independente ele sunt
neordonate si nepolare. Cresterea lor are loc la marginile coloniilor si ele pot
sa patrunda tesuturile invecinate.


· Celule din tumorile cancerigene ca si trichomonadele elimina
cantitati mari de toxine care otravesc organismul.


· Trichomonadele exista in forme si marimi diferite. In tumori ele se
pot gasi deseori amestecate cu celulele umane. Datorita acestui lucru se pot
explica multiplele feluri de tumori care s-au intalnit pana in prezent.


· La celulele canceroase s-a obesrvat des metabolismul anaerob (in
lipsa de oxigen) a glicolizei, in timp de celulele normale se folosesc de oxigen
pentru a transfroma proteinele. Acest proces este tipic trichomonadelor care par
sa existe de mai mult de 800 milioane de ani cand atmosfera nu continea oxigen


(n.t. aceasta teorie anaeroba este o explicatie, dar una foarte proasta, desi
aparent logica, caci daca ar fi existat trichomonadele acum 800 de milioane de
ani atunci ele nu ar fi avut cu ce sa se hraneasca, avand in vedere ca fara
oxigen nu pot exista celule iar fara o gazda nu poate exista un parazit. Explicatia
adevarata este ca acesti paraziti trebuie sa existe asa cum sunt si nu s-au
dezvoltat la intamplare ci ca orice fiinta ele toate au fostde Dumnezeu
cu un anumit scop. Doar cum poate un protozor unicelular sa stie sa produca o
substanta care sa dizolve celula umana pentru a patrunde in ea cand la oameni
le-a trebuit 6000 de ani si au reusit aceasta de fapt copiind pe protozoarele
acestea ????)


· Tumorile si trichomonadele supravietuiesc temperaturi sub zero grade
si diferente de temperaturi de mai mult de 30 de grade. Celulele omenesti nu
supravietuiesc acestui lucru.


Tumorile si trichomonadele supravietuiesc un tratament cu pepsina si trypsina,
enzime pentru digestia proteinelor. Celulele omenesti nu supravietuiesc acest
lucru.


Teoria Tamarei Lebedewa arata ca toate celelalte teorii sunt gresite ?

Nu. Dimpotriva, ea le explica pe acestea. Cu ajutorul descoperirilor ei se poate
intelege mai bine insusirile cancerului. Acum se stie cine este dusmanul cu care
avem de a face.

Este important pentru toate terapiile de a cunoaste insusirile trichomonadelor
si comportamentul lor in organism ?

Asta este totul ?

Nu! Tamara Lebedewa a cautat ani in sir si solutii importriva cancerului. A
vorbit cu multi oameni, a facut cercetari in bibliotecile din Moscova, St.
Petersburg, Novosibirsk si Krasnojarsk pentru a gasi remedii naturale pentru
prevenirea cancerului si ajutorarea vindecarii in caz de imbolnavire cu toate
bolile enumarate mai sus.

In afara de asta ea a stabilit un program de curatire a corpului in patru
trepte.1. Curatirea organismului de toxine si reziduuri

2. Aprovizionarea organismului cu vitamine, minerale si elemente

3. Curatirea corpului de trichomonade si alti paraziti

4. Intarirea sistemului imunitarAcest program de curatire si intarire a fost facut mai degraba pentru conditiile
rusesti, unde oamenii, altfel decat in tarile industrializate - se duc in natura
pentru a-si procura insasi mijloacele necesare.


Pentru conditiile din Germania acest proces este prea lung si prea complicat. El
trebuie restructurat pentru a putea folosi produse care se pot gasi gata de
cumparat. Cateva produse se gasesc deja.

Unde trebuie sa fie introduse descoperirile Tamarei Lebedewa in medicina
naturista. La ce pot contribui aceste descoperiri si la ce nu ?

Nu exista o terapie prefabricata. Tamara Lebedewa propune multe posibilitati cu
care se pot trata cancere diferite si ea dovedeste ca are cunostinte vaste. Insa
aici inca se mai poate cerceta. Aceste cercetari trebuie sa provina de la noi
descoperiri. In acest fel se pot creea noi si interesante terapii.

Deosebit e important este faptul ca exista deja un sir de terapii alternative de
cancer care functioneaza si care laa mult in urma tratamentele medicinei
clasice. Aceste terapii alternative se pot rafina si imbunatatii pe baza
rezultatelor cercetarilor.

Lucrarile Tamarei Lebedewa au arata pericolele mari pe care le aduc parazitii
din corp precum si solutii de a le preveni si a le elimina.

Foarte valoroasa este diagnostica folosita. Lebedewa foloseste mostre de sange
colorate ca si sange viu pe care le analizeaza la microscopul de camp intunecat.
Ea poate sa dea indicatii despre starea si calitatea sangelui. In acelasi timp
Lebedewa are experienta si la lucrul cu microscopul fluorescent.

Descoperirea trichomonadelor ca patogen cancerigen deschide larg posibilitatile
medicinei de a preveni si invinge bolile. Dupa o cercetare de mai multe decenii
s-a aflat in sfarsit cine este dusmanul si factorul fizic care creeaza cancerul!

De ce Lebedewa nu dovedeste asta la toti ?

Asta ea a facut deja! Problema este ca nimeni nu doreste sa vada aceste dovezi.
Cu exceptia oamenilor care sunt deschisi sa se ocupe cu posibilitatile noi si a
celor care au curajul sa verifice o teorie care are potentialul de a revolutiona
medicina clasica.

De asemenea cu dovezile gasite de Lebedewa se vor ocupa si toti cei care cauta
alternative adevarate impotriva cancerului. Lebedewa si-a incheiat lucrul cu
bravura. Si ea ar dori sa instruiasca si sa indrume si pe alti cercetaori in
descoperirile ei si sa le arate cum lucreaza coloniile de trochomonade (tumorile
cancerigene). Acest lucru nici nu dureaza mult si nici nu este greu de invatat.


Aici nu este vorba de a le arata oamenilor "Asa trebuie facut!". Ci mai degraba
ca oamenii sa fie invitati sa arunce o privire. Intr-un cerc sigur care le da
posibilitatea sa nu-si piarda onoarea. Caci cei mai multi care inca mai tin la
teoria veche a cancerului o fac cu constiinta impacata ca fac bine.

In occident acest lucru are acelasi efect. Oamenii trebuie informati printr-un
canal paralel ce are de spus Tamara Lebedewa. In acest fel se izoleaza succesul
unui product de promisiunea interzisa de a vindeca pe cineva.

Doamna Lebedewa este o mesagera s mesajul ei este simplu: "cele mai grave boli
sunt produse de trichomonade".

Tamara Lebedewa recomanda pacientilor cu boli cauzate de trichomonade, dupa ce a
studiat efectele lor asupra coloniilor de trichomonade, urmatoarele remedii
naturale.


· mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)

· boabe de ienupar uscate ( mestecate crude)

· Suc de rachitea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin
(Crannberry, Moosbeerensaft )

· Suc de pelin alb (Wermut)

(n.t. interesant este faptul ca aceste remedii sunt de fapt bine cunoscute, mai ales cititorilor
acestui site - www.leacuri.net - caci ele au fost recomandate in cartile cu provenienta divina
scrise de Jakob Lorber si Hildegard von Bingen)

Inrudite cu fructele plantei Vaccinium oxycoccos sunt afinele si merisorul.
Amandoua plantele sunt recomandate si de Hildegard von Bingen la mai multe boli.
Folosirea acestior remedii trebuie bineninteles facuta cu dieta alimentara
corespunzatoare si ceauiri de curatire pentru ca toxinele si parazitii sa poata
fi eliminati din corp.

Tamara Lebedewa descrie si o metoda bine cunoscuta: clatirea gurii dimineata 5 minute cu
ulei de floarea soarelui (nerafinat). Pana acum se credea ca prin aceasta metoda se elimina toxine din
corp. Insa Lebedewa explica ca uleiul de floarea soarelui detine 38% acid liponic care este un
stimulant in cresterea trichomonadelor. Uleiul foloseste ca momeala pentru trichomonadele bucale
care sunt eliminare odata cu scuiparea uleiului. In afara de asta substantele toxice eliminate de
trichomonade se dizolva in ulei si sunte eliminate si ele odata cu acestea.
Cura de clatire cu ulei este mult mai eficienta in curatirea organismului decat se putea ghici pana acum.

-
9 comentarii
0
23-10-2009, ora 13:29
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Foarte interesant si bine de stiut ! e minunat ca, in ciuda atator apostrofari pe forum, demonstrezi acelasi altruism si ne oferi in continuare informatii aflate dupa lungi cautari uneori, precum si sfaturi care sunt sigura ca au ajutat pe multi (chiar daca nu toti vor sa recunoasca).
... Cine are urechi de auzit, sa auda...
0
23-10-2009, ora 18:05
bonibon
Nu este medic/terapeut
bonibon
multumim, scarface, e bine de stiut...
0
23-10-2009, ora 21:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da, intr-adevar interesanta informatie!!Nici prin cap nu imi trecea asa ceva.
0
27-10-2009, ora 15:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hmmm, organismul uman încă este o enigmă, iar agresiunile microscopice patogene care-l afectează, la fel!
Cura cu ulei o fac şi eu, dar numai când îmi aduc aminte ;)))

P.S. Muţumesc pt. articol!
Jackie, nu avea cum sa-ţi treacă, pentru că tu nu ai ca profesie cercetarea medicală, şi nici ca interes...(noroc cu alţii...altfel...pupici)!
0
27-10-2009, ora 20:23
b cris
Nu este medic/terapeut
b cris
sinteti haiosi scarface are ideile lui fixe dupa cum am observat si nuse abate din drumul lui...daca ar mai fi ca el...daca sunt, unde sunt?
0
28-10-2009, ora 15:25
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Inca una din celebrele aberatii spuse de Scarface si asternuta pe hartie sa n-o piarda intreaga omenire, sunt siderat, na, ca s-a descoperit si secretul cancerului.Ce fiziopatologie, ce alte cercetari facute cu migala, iata ca vine cineva ca Scarface cu o afirmatie de netagaduit.V-ati mutat de pe "tulburari psihice", pe "cancer", ca sa ametiti si aici oamenii, cei mai nefericiti oameni.Cuvintele sunt de prisos!
0
06-05-2010, ora 23:46
ROALMA
Nu este medic/terapeut
ROALMA
stimata d-na dr.i.f, va rog sa-mi dati un sfat in ceea ce ma priveste.
Pe scurt: am 50 ani, si de cca 20 ani am stari proaste la stomac(arsuri, dureri ) si o halena groaznica (imi spun copii si sotul meu).Am fost depistata cu HP si am facut nenumarate tratamente si tot in zadar.
Acum o luna m-am operat de megadicolocolon (mi-a fost rezectat cca.52 cm din colon).dupa operatie nu am mai avut probleme nici cu halena, nici cu stomacul si dimineata nu mai aveam senzatia aceea neplacuta in gura.Dupa o saptamana totul a revenit.Am omis sa spun ca atunci cand am facut analizele in spital pentru operatie mi-a iesit HP pozitiv 15.
momentan medicul de familie mi-a prescris timp de 7 zile:Nexium 2/zi(dimineata si seara), amoxacilina 2 la 12 ore si Lekoklar 1 la 12 ore si dupa o saptamana pana la 28 de zile cate o pastila de nexium dimineata.Intreb - nu sunt prea multe antibiotice(am facut si in spital cand m-am operat)?
0
17-06-2010, ora 16:13
deliacats
Nu este medic/terapeut
deliacats
Foarte interesant eu oricum sunt adepta metodelor naturiste de intarire a sistemului imunitar.Am avut o problema legata de tumoare si sper defapt sunt convinsa ca am rezolvat-o chirurgical si acum imi intaresc organismul cu metodele naturale chiar daca voi urma si o terapie alopata dupa ce va veni raspunsul din istologie.Se pot face si in paralel.Oricum cancerul e boala secolului in toata lumea
0
06-08-2010, ora 15:22
grigorita
Nu este medic/terapeut
grigorita
buna ziua, poate ma ajuta cineva cu un sfat si o informatie. mama mea a fost diagnosticata cu cancer de col uterin a fost operata, apoi toate analizele i-au iesit bine timp de 1 an si jumatate acum i s-a descoperit un ganglion pe clavicula, pietre la rinichi si ficatul marit.i s-a recomanda computer tomograf si nu stiu unde i-l pot face?mama mea are 46 de ani parca prea devreme i s-a declansat aceasta boala cruda nu credeti.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.