a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
buna ziua, am si eu o nelamurire...se poate sa raman insarcinata folosind ovule contraceptive?
eu am un bebe de 10 luni si inca il alaptez. prima menstruatie dupa sarcina am avut-o in luna octombrie 2014(2 zile), apoi in noiembrie(3 zile). in decembrie am avut doar o zi si a fost mai mult maroniu decat rosu, iar luna asta am avut doar o scurgere maronie.
mentionez ca nu am mai intretinut relatii intime din luna noiembrie (inainte cu aprox 4-5 zile de menstruatie). de fiecare data am folosit ovule pharmatex si sotul nu a ejaculat niciodata inauntru. e posibil sa fiu insarcinata sau "menstruatiile"astea ciudate pot fi si din cauza ca alaptez?
oricum voi lua si un test de sarcina zilele urmatoare, dar as dori sa aflu si parerile voastre si mai ales daca poate cineva sa imi ofere o parere avizata.
va multumesc
eu am un bebe de 10 luni si inca il alaptez. prima menstruatie dupa sarcina am avut-o in luna octombrie 2014(2 zile), apoi in noiembrie(3 zile). in decembrie am avut doar o zi si a fost mai mult maroniu decat rosu, iar luna asta am avut doar o scurgere maronie.
mentionez ca nu am mai intretinut relatii intime din luna noiembrie (inainte cu aprox 4-5 zile de menstruatie). de fiecare data am folosit ovule pharmatex si sotul nu a ejaculat niciodata inauntru. e posibil sa fiu insarcinata sau "menstruatiile"astea ciudate pot fi si din cauza ca alaptez?
oricum voi lua si un test de sarcina zilele urmatoare, dar as dori sa aflu si parerile voastre si mai ales daca poate cineva sa imi ofere o parere avizata.
va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 2posibila sarcina?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 13pot fi gravida?
- 4oare sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 3insarcinata?
- 0Sunt sau nu insarcinata ?
- 5sunt insarcinata?
- 1Sunt însărcinată???
- 2Pot fi insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Poate fii insarcinata?
- 3Contact sexual protejat, menstruatie neregulata - posibila sarcina?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulele contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: