Abdomen umflat

13-07-2014
bogdan3220
Nu este medic/terapeut
bogdan3220
Buna ziua. Sunt barbat si am 21 de ani. Am si eu o intrebare in legatura cu ceva ce ma deranjeaza. Eu am inceput de 1 saptamana sa fac sala de forta. Mi-am facut un program ca in fiecare zi sa lucrez o parte a corpului. Astazi cand am fost am lucrat la abdomen, am facut 4 serii de abdomene fortate intr-o pozitie inclinata. Cand am ajuns acasa am observat ca tot abdomenul in zona buricului este foarte umflat ca si cum as fi mancat foarte mult si sunt foarte balonat. Mentionez ca nu ma doare nimic. Ieri eram in regula.. totul s-a petrecut dupa seria aceea de abdomene. Am citit ca s-ar putea sa fie vorba de hernie sau ceva dar nu inteleg de ce... nu am ridicat nimic foarte greu plus ca abdomene am mai facut dar niciodata nu mi s-a intamplat asa. Mai mentionez ca am 1.90 inaltime si 80 kg plus ca acum 1 an eram mai gras aveam aproximativ 105 kg dar am tinut un regim(alimentatie sanatoasa in principiu, fara zahar, paine alba, sucuri, etc, nu am luat pastile) daca are vre-o importanta.

Multumesc mult pentru ajutor.
2 comentarii
0
16-07-2014, ora 09:31
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Dupa o pauza poti constata daca s-a retras umflatura.Daca nu, o ecografie te va ajuta sa afli ce s-a intimplat in abdomenul tau.Sa nu fie o hernie ombilicala si atunci o vizita la chirurg sa te consulte.Sanatate.
0
20-07-2014, ora 00:55
bogdan3220
Nu este medic/terapeut
bogdan3220
Da, mi-a trecut, insa tot am probleme cu abdomenele astea... ma doare intr-o parte cand le fac... chiar nu stiu de ce atatea probleme..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: