Absenta ciclului si test negativ

11-09-2017
Marcelacelina
Nu este medic/terapeut
Marcelacelina
Buna..pe 4 august am avut prima zi de menstruatie (tine 3 zile) data de 27 28( pe o aplicatie imi arata ca in 27 sunt la ovulatie) august am avut relatii sexuale cu sotul meu iar in 31 am avut 2 3 pivuri de sange pentru 2 zile (in cea dea 2 zi era maroniu insa repet ca era o cantitate mica 2 3 picuri) ciclu il am neregulat insa in ultimele 3 luni mi-a venit tot la 36 de zile...mi-am facut 3 teste de sarcina toate fiind negative...as putea fi insarcinata si sa nu iasa inca la test?Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri
2 comentarii
1
12-09-2017, ora 18:44
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Testul putea sa fie inca negativ daca menstrele sunt la 36 de zile dar daca va doriti un copil si nu sunteti insarcinata deja faceti o monitorizare ecografica a ovulatiei pentru ca e posibil ca aceasta sa fie absenta si nu va bazati exclusiv pe aplicatie sa aveti contact doar intr-o anumita perioada a lunii.
0
12-09-2017, ora 19:01
Marcelacelina
Nu este medic/terapeut
Marcelacelina
Multumesc mult pentru raspuns...O seara frumoasa va doressc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul