acidul folic
am baut 3 luni acid folic si m am ingrasat foarte mult aproape 8 kg in 2 luni de zile.mananc peste masura.se poate sa iau ceva de slabit sau ceva sa taie pofta de mancare.de ramas insarcinata nu am ramas si nici nu pot in viitorul apropiat.
1 comentarii
0
30-12-2009, ora 12:26
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună ziua,
3 comprimate de spirulină, administrate cu 30 de minute înainte de cele 3 mese principale. Spirulina conferă o stare de saţietate, care-n mod normal vă va reduce semnificativ pofta de mâncare; în acelaşi tip vă va şi hrăni corespunzător. Consultaţi şi un medic endocrinolog!
Toate cele bune şi sărbători fericite!
P.S. Produsul Super Slim NU este benefic pentru organism, nu-l luaţi (substanţele naturale din compoziţia sa, acţionează precum unele amfetamine. Au efecte hepatotoxice, nefrotoxice, dereglează activitatea inimii, sistemul hormonal etc., deci, este o bombă cu ceas, dar cosmetizată de producătorul din China!).
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
3 comprimate de spirulină, administrate cu 30 de minute înainte de cele 3 mese principale. Spirulina conferă o stare de saţietate, care-n mod normal vă va reduce semnificativ pofta de mâncare; în acelaşi tip vă va şi hrăni corespunzător. Consultaţi şi un medic endocrinolog!
Toate cele bune şi sărbători fericite!
P.S. Produsul Super Slim NU este benefic pentru organism, nu-l luaţi (substanţele naturale din compoziţia sa, acţionează precum unele amfetamine. Au efecte hepatotoxice, nefrotoxice, dereglează activitatea inimii, sistemul hormonal etc., deci, este o bombă cu ceas, dar cosmetizată de producătorul din China!).
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare