ADHD
Buna ziua!Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema, nepoata mea este in clasa I, la program prelungit, de la 11:00-18:00.Astazi am fost la ea la scoala si invatatoarea mi-a spus ca nu este atenta, insa nu in sensul ca face obraznicii sau ca este neacultatoare ci parca nu o aude pe d-na invatatoare, de asemenea nu reuseste mereu sa termine de copiat de la tabla.Sunt ingrijorata si ma gandesc ca poate sufera de deficit de atentie.E posibil ca aceste simptome sa indice sindromul ADHD?In rest ea nu este foarte zvapaiata sau sa aiba energie prea multa, din acest punct de vedere e bine, dupa parerea mea.Va rog mult sa ma sfatuiti in aceasta problema.Multumesc!
1 comentarii
Cateva idei:
eliminare gluten si cazeina - painea tampeste!
eliminare dulciuri, cereale procesate - fara fibre
eliminarea factorilor ce permeabilizeaza intestinul --aport glutamina si reglarea raportului acido bazic
reglarea raportului intre omega 6 si 3, deci seminte de in si canepa, alternativ cu ulei de peste + antioxidanti.
Trebuie caitate surse de calitate, nu seminte tinute pe raft la lumina.
Alte detalii in topicurile deschise de mine!
eliminare gluten si cazeina - painea tampeste!
eliminare dulciuri, cereale procesate - fara fibre
eliminarea factorilor ce permeabilizeaza intestinul --aport glutamina si reglarea raportului acido bazic
reglarea raportului intre omega 6 si 3, deci seminte de in si canepa, alternativ cu ulei de peste + antioxidanti.
Trebuie caitate surse de calitate, nu seminte tinute pe raft la lumina.
Alte detalii in topicurile deschise de mine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Tuse lătrătoare fetiță de 10 ani
- 1Copil 8 ani picături greșite în ochi
- 1Intrebare temperatura luata sub brat la copi
- 2Dureri frecvente de cap - un fel de tic?
- 0Interpretare analize
- 0Viroza sezon - tusea nu trece
- 0Encoprezis fetita de 8 ani și jumatate
- 1Erectia la copii
- 3Bilurubina totala si directa crescuta
- 1Stare de rău fetita de 11 ani