ADHD

18-02-2009
alton
Nu este medic/terapeut
alton
Buna ziua!Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema, nepoata mea este in clasa I, la program prelungit, de la 11:00-18:00.Astazi am fost la ea la scoala si invatatoarea mi-a spus ca nu este atenta, insa nu in sensul ca face obraznicii sau ca este neacultatoare ci parca nu o aude pe d-na invatatoare, de asemenea nu reuseste mereu sa termine de copiat de la tabla.Sunt ingrijorata si ma gandesc ca poate sufera de deficit de atentie.E posibil ca aceste simptome sa indice sindromul ADHD?In rest ea nu este foarte zvapaiata sau sa aiba energie prea multa, din acest punct de vedere e bine, dupa parerea mea.Va rog mult sa ma sfatuiti in aceasta problema.Multumesc!
1 comentarii
0
06-05-2010, ora 07:51
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Cateva idei:

eliminare gluten si cazeina - painea tampeste!

eliminare dulciuri, cereale procesate - fara fibre

eliminarea factorilor ce permeabilizeaza intestinul --aport glutamina si reglarea raportului acido bazic

reglarea raportului intre omega 6 si 3, deci seminte de in si canepa, alternativ cu ulei de peste + antioxidanti.
Trebuie caitate surse de calitate, nu seminte tinute pe raft la lumina.

Alte detalii in topicurile deschise de mine!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul