Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!

03-06-2024
Cristina Mihaela.
Nu este medic/terapeut
Cristina Mihaela.
Bună seara, acum 3 săptămâni am făcut intervenția de adiție de os! În aceeași ședință a fost implantat și șurubul pentru implant! Partea unde a fost făcută adiția de os este mult mai mare decât era înainte de intervenție! Se vede urat estetic, am rămas cu obrazul mult mai voluminos! Și în interior partea gingiei este mult mai lată, dublă față de gingia dinților de lângă ! Întrebarea mea este, se va retrag? Obrazul o să revină cum era înainte? Ce se poate face în această situație?
1 comentarii
0
05-06-2024, ora 23:24
Dr. Radu Ursa
Stomatologie, București
Dr. Radu Ursa
Bună ziua!

Uneori, după intervenții chirurgicale în zona maxilarelor, este posibil să apară o inflamație. De regulă aceasta dispare de la sine în câteva zile.

De asemenea, trebuie verificat să nu fie vorba de o infecție apărută după intervenția chirurgicală. Dacă într-adevăr este vorba despre o infecție, tratată corespunzător, inflamația ar trebui să se remedieze în câteva zile.

Dacă osul a devenit cu adevărat prea voluminos după intervenție, acesta se poate remodela, însă tot chirurgical. În mod normal, după o intervenție de adiție osoasă, sunt necesare aproximativ 6 luni pentru a se forma os propriu-zis în zona în care s-a intervenit.

Este important să depistați corect cauza reală a problemei și să o tratați corespunzător.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Adiția de os în stomatologie
  •