administrare gasex in perioada sarcinii

27-11-2008
marianam
Nu este medic/terapeut
marianam
Sunt insarcinata in saptamana a 7-a si pana de curand singurul simptom specific sarcinii era somnolenta, insa de cateva zile ma confrunt cu greata pe toata durata zilei, greata constanta care nu se intensifica la anumite mirosuri sau mancaruri si nu dispare cu metodele clasice : covrigei, biscuiti, limonada, etc. Am consultat medicul de familie si mi-a recomandat Gasex insa mi-e frica sa iau chiar daca este un medicament pe baza de plante, ca nu cumva sa imi afecteze bebelusul ( stiu ce primele 3 luni sunt cele mai importante, acum se formeaza organele si nu as vrea sa se intample ceva doar pentru ca eu nu pot suporta greata zilnica ). Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu administrarea acestui medicament. Va multumesc
2 comentarii
0
29-11-2008, ora 08:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sunt simptome normale pentru primele trei luni de sarcina, poti lua Gasex nu- i va face rau copilului.Foloseste pentru greata si lamaia.Intr-adevar, in aceste trei luni se dezvolta mult sistemul nervos al copilului si nu trebuie sa iei medicamente fara rost dar gasex te va ajuta fara sa faca rau.Poti lua doua tablete dupa ce mananci si le mesteci fara sa le inghiti.Numai bine!
0
01-12-2008, ora 18:46
ioana_maria_81
Nu este medic/terapeut
ioana_maria_81
Am fost sigura ca vei primi raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul