Tratament infectie cu febra care nu mai trece
Va rog mult sa ma ajutati nu stiu ce sa mai fac de 9 zile am febra mare 38.5 - 38 9 si frisoane uneori destul de mari. Iau paracetamol de 9 zile, algocalmin si augmentin de 5 zile la recomandarea medicului. Am leucocite scazute si CPR marit mi au zis ca e infectie bacteriana. De joi seara parea ca se amelioreaza in sensul ca faceam febra pana in 38, si puteam lua de febra la mai mult de 6h. In noaptea asta insa mi a fost destul de rau cu stari de voma, am vomitat la 1h si ceva dupa ce am luat paracetamol, si am mai vomitat o data noaptea la vreo 3h dupa antibiotic. Probabil nu si au facut efectul pt ca la 3 dimineata aveam iar frisoane cu febra mare 38.7. Am reusit sa iau un algocalmin si scade febra momentan. Simt ca nu mai suport sa iau nicio pastila imi vine sa vomit de la ele si pare ca le iau degeaba. Ieri am obs ca am si o umflatura unde e osul ala in spatele urechii si uneori ma durea amigdala dreapta (simptom recent). Ce se intampla de ce nu scap odata de febra si frisoane? Nu mai suport pastilele si ma ingrijoreaza ca nu trece :(((( Sunt insarcinata in 2 luni.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 8pneumonie cu complicatii??
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 4am crize dar nu stie nimeni din ce cauza
- 2Gripa in timpul sarcini
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 19Laringe
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 14Probleme gastro baiat 7 ani
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 0frisoane destul de intense cand ma excit prea tar
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 6Tensiune 18 si caldura excesiva in corp!
- 0Frisoane, temperatura
- 2Frisoane fara febra
- 0Tensiune, voma, transpiratii cu frisoane
- 2Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
Mai multe informații despre: Frisoanele febra in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: