Tratament infectie cu febra care nu mai trece

21-12-2024
utilizator318
Nu este medic/terapeut
utilizator318
Va rog mult sa ma ajutati nu stiu ce sa mai fac de 9 zile am febra mare 38.5 - 38 9 si frisoane uneori destul de mari. Iau paracetamol de 9 zile, algocalmin si augmentin de 5 zile la recomandarea medicului. Am leucocite scazute si CPR marit mi au zis ca e infectie bacteriana. De joi seara parea ca se amelioreaza in sensul ca faceam febra pana in 38, si puteam lua de febra la mai mult de 6h. In noaptea asta insa mi a fost destul de rau cu stari de voma, am vomitat la 1h si ceva dupa ce am luat paracetamol, si am mai vomitat o data noaptea la vreo 3h dupa antibiotic. Probabil nu si au facut efectul pt ca la 3 dimineata aveam iar frisoane cu febra mare 38.7. Am reusit sa iau un algocalmin si scade febra momentan. Simt ca nu mai suport sa iau nicio pastila imi vine sa vomit de la ele si pare ca le iau degeaba. Ieri am obs ca am si o umflatura unde e osul ala in spatele urechii si uneori ma durea amigdala dreapta (simptom recent). Ce se intampla de ce nu scap odata de febra si frisoane? Nu mai suport pastilele si ma ingrijoreaza ca nu trece :(((( Sunt insarcinata in 2 luni.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: