Afecteaza ovulele Cervugid menstruatia fatul ?

Buna ziua. In urma cu o luna am inceput un tratament: 2 saptamani de augmentin 2/zi si 2 saptamani (dupa terminarea augmentinului si trecerea menstruatiei din luna trecuta) de ovule Cervugid.
Luna aceasta mi-a intarziat ciclul - (trebuia sa vina in ziua de 16) (precizez ca pana in aceasta luna ciclul imi era regulat max o zi in + sau -).
Am facut test de sarcina acum 3 zile - negativ, dar totusi inca nu mi-a venit menstruatia.
Este posibil sa fiu insarcinata sau menstra intarzie din cauza tratamentului?
In cazul unei sarcini, pe care as dori sa o pastrez, fatul poate fi afectat de aceasta medicamentatie.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Luna aceasta mi-a intarziat ciclul - (trebuia sa vina in ziua de 16) (precizez ca pana in aceasta luna ciclul imi era regulat max o zi in + sau -).
Am facut test de sarcina acum 3 zile - negativ, dar totusi inca nu mi-a venit menstruatia.
Este posibil sa fiu insarcinata sau menstra intarzie din cauza tratamentului?
In cazul unei sarcini, pe care as dori sa o pastrez, fatul poate fi afectat de aceasta medicamentatie.
Va multumesc mult pentru raspuns.
1 comentarii

1. Menstruatia nu poate interzia din cauza tratamentului. Fie intarzie din cauza afectiunii insesi pentru care tratamentul a fost prescris, fie e vorba de o sarcina, fie din alte cauze. Un test de sarcina e indicat si e primul lucru care trebuie facut.
2. Nu, nu poate fi afectat.
2. Nu, nu poate fi afectat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??