afectiuni intestin subtire
Buna ziua,
Saptamana trecuta am facut un ecograf abdominal si la rezultat mi-a scris ca s-au vizualiat anse de intestin subtire cu continut lichidian mai exprimat, in rest fara alte modificari. Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce inseamna ? La analizele de sange mi-a iesit fierul mai scazut si calciu ionic putin mai scazut, in rest sunt bune. Ieri am facut si o endoscopie superioara digestiva iar diagnosticul este gastroscopie totala in limite normale. Ar trebui sa imi fac si alte analize suplimentare?
Va multumesc
Saptamana trecuta am facut un ecograf abdominal si la rezultat mi-a scris ca s-au vizualiat anse de intestin subtire cu continut lichidian mai exprimat, in rest fara alte modificari. Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce inseamna ? La analizele de sange mi-a iesit fierul mai scazut si calciu ionic putin mai scazut, in rest sunt bune. Ieri am facut si o endoscopie superioara digestiva iar diagnosticul este gastroscopie totala in limite normale. Ar trebui sa imi fac si alte analize suplimentare?
Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua!
Rezultatele ambelor examinări sunt perfect normale.
Rezultatele ambelor examinări sunt perfect normale.
Buna ziua. Si eu am o recomandare de ecografie de anse intestinale dar nu gasesc un loc unde sa o fac, cand intreb la clinici parca nici nu au auzit. Exact asa scrie pe scrisoarea medicala, ecogarfie de anse intestinale. Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare, m-ar ajuta foarte mult.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Umflatura in partea dreapta a abdomenului.
- 4ecografie abdominala
- 5durere abdominala, de aprox. o luna
- 2afectiunea prostatei
- 4interpretare eco abdominala
- 5Ecografie abdominala.. analize bune in afara de ficat
- 0Interpretare analize
- 1Ecografie Abdominala-probleme la rinichi si vezica urinara si Ficat
- 1Ecografie abdominala decontata
- 5Ecografie abdominala completa
- 3Ecografie abdominala
- 3Ecografie abdominala nodul si chist rinichi
- 2ecografie abdominala
- 0Ecografie abdomen + pelvis
- 1Interpretare ecografie
- 8Ecografie
- 2Problema ficat sau fiere ( diagnostic ) niciunul?
- 0Concreție mărime medie rinichiul stâng
- 1Formatiune nodulara pe pancreas ???
- 1Ecografie ficat baiat de 7 ani
Mai multe informații despre: ecografia abdominala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: