durere abdominala, de aprox. o luna

31-01-2012
laura_2008
Nu este medic/terapeut
laura_2008
Buna ziua...de aproximativ o luna, am o durere in flancul drept si fosa iliaca dreapta..am fost la medic, si mi-a zis ca as avea colita, am facut si ecografie abdominala, este in regula, numai un pic de niisp la rinichi si o fiere mai lenesa..apendicita nu este ca am fost consultata..precizez ca durerea nu este continua, apare si dispare, de fel sunt mai constipata, dar niciodata nu m-a durut in acea zona..este de la aceasta colita sau e altceva?am luat Duspatalin..multumesc
5 comentarii
0
31-01-2012, ora 21:40
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ar trebui sa faci si o endoscopie si analiza ptr depistare Helicobacter Pylori. E important de stiut daca ai si reflux al bilei in stomac, sau senzatia de care spui vine doar de la un colecist lenes. De asemnea, trebuie exclusa gastrita sau aciditatea crescuta. daca tot persista, sunt de evaluat si intestinele.
Sanatate!
0
31-01-2012, ora 21:45
xNutzu
Nu este medic/terapeut
xNutzu
Nu vreau sa te sperii pentru ca nu sunt un medic, sunt doar un baietel care vrea sa ajute niste oameni la "ananghie". Am cautat putin pe internet. Ti s-a umflat cumva zona respectiva? Sau doar dureri episodice ? Probabil e o Hernie Inghinala. -------*, daca te regasesti in simptome, fa niste analize, consulta un doctor specialist. Insa durerea paote sa fie si din cauze normale, poate iti suprafolosesti respectiva parte a corpului.

(*modificat de admin)
0
31-01-2012, ora 21:50
laura_2008
Nu este medic/terapeut
laura_2008
Multumesc pt raspunsuri..nu cred sa fie ceva la stomac, ca nu ma doare deloc, daca se varsa bila in stomac, nu stiu sa zic, dar ar fi trebuit sa am amar in gura dimineata, dar nu am altfel de simptome.nu este nimic umflat, m-a palpat medicul si nu a simtit nimic in neregula, ma gandesc sa nu fie de la colon, sa fie iritabil..ce tratament as putea lua pt calmare?Debridatul ar fi bun?
0
31-01-2012, ora 22:14
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Amareala nu este intotdeauna prezenta in cazul problemelor colecistului. Daca ai HP si e o iritare/gastrita la nivelul pylor, nu se simte neaparat in stomac, in modul clasic si nu se depisteaza prin palpare, , ,
Daca ai colon iritabil trebuie sa-ti urmaresti dieta, excluzi daca simti ca ceva iti face rau, iar pentru calmare, daca nu esti constienta sau nu poti face ceva in privinta stresului, poti apela la un psiholog.
0
31-01-2012, ora 22:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Debridatul nu are efect daca ai reflux al bilei in stomac. daca ti s-a prescris, ia-l si vezi daca te ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.