Ajutați-ma! prezervativul a alunecat

01-10-2018
Elena6789
Nu este medic/terapeut
Elena6789
Deci...pe 27 August a avut loc un contact sexual, s a întâmplat un accident și prezervativul a alunecat, însă el a simțit ca și a dat drumul in prezervativ. Menționez ca eram la ultima zi de menstruație, sau ma rog la prima zi după menstruație. Am luat Escapelle in următoarea zi, la vreo 25 de ore maxim de la ultimul contact sexual, am vrut sa fiu sigura. La vreo 6 zile am avut o sângerare care a ținut vreo 3 zile. S a terminat pe 4 Septembrie aproximativ.
Acum e 1 Octombrie și încă nu mi a venit ciclul, sunt speriata, ma gândesc ca șansele sa rămân sunt foarte mici, ținând cont ca am luat atât pastila, cât și eram la ultima zi de ciclu atunci când s a întâmplat. A fost prima oară când am luat pastila de a doua zi.
Credeți ca e o dereglare sau e posibil sa fi rămas însărcinată?
1 comentarii
0
31-10-2018, ora 18:02
Adry3456
Nu este medic/terapeut
Adry3456
Asa e dupa ce iai pastila de a doua zi, ciclum menstrual se cam deregleaza si poate sa intirzie. NU-TI FA GRIJI
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul