Ajutați-ma! prezervativul a alunecat
Deci...pe 27 August a avut loc un contact sexual, s a întâmplat un accident și prezervativul a alunecat, însă el a simțit ca și a dat drumul in prezervativ. Menționez ca eram la ultima zi de menstruație, sau ma rog la prima zi după menstruație. Am luat Escapelle in următoarea zi, la vreo 25 de ore maxim de la ultimul contact sexual, am vrut sa fiu sigura. La vreo 6 zile am avut o sângerare care a ținut vreo 3 zile. S a terminat pe 4 Septembrie aproximativ.
Acum e 1 Octombrie și încă nu mi a venit ciclul, sunt speriata, ma gândesc ca șansele sa rămân sunt foarte mici, ținând cont ca am luat atât pastila, cât și eram la ultima zi de ciclu atunci când s a întâmplat. A fost prima oară când am luat pastila de a doua zi.
Credeți ca e o dereglare sau e posibil sa fi rămas însărcinată?
Acum e 1 Octombrie și încă nu mi a venit ciclul, sunt speriata, ma gândesc ca șansele sa rămân sunt foarte mici, ținând cont ca am luat atât pastila, cât și eram la ultima zi de ciclu atunci când s a întâmplat. A fost prima oară când am luat pastila de a doua zi.
Credeți ca e o dereglare sau e posibil sa fi rămas însărcinată?
1 comentarii
Asa e dupa ce iai pastila de a doua zi, ciclum menstrual se cam deregleaza si poate sa intirzie. NU-TI FA GRIJI
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??