Ajutați-mă - băiețel de 4 luni foarte agitat, plânge mereu, mănânca haotic

02-06-2020
georgianabr
Nu este medic/terapeut
georgianabr
Buna ziua. Numele meu este Georgiana, am un băiețel de aproape 4 luni (face 4 luni pe 4 iunie), ași dori dacă se poate sa fiu indrumata cu un sfat/sugestie, orice.. Bebelusul meu este mereu foarte agitat, plânge mereu, seara adorme foarte greu, se trezeste de cele mai multe ori plângând asa cum și adorme, pot spune ca este un bebe dificil, noaptea plânge în somn de multe ori.
Îi dau lapte praf "Nan Confortis" de la naștere până acum mereu mănânca haotic. Acum mananca la 2 ore jumatate-3 h maxim cate 80 -100 ml la o masa, în total 700 ml maxim în 24 de h ( rar cand ajunge sa pape 700). Ca și greutate are 5kg400 (greutatea asta o avea la 4 luni fără o săptămână), și 60 de cm.
El în rest este vioi, râde se joacă cand este bine dispus, isi ridica capul foarte bine daca sta pe burta, capul nu îl ține bine înca dacă sta in șezut, îl mai scapa.
Nelămurirea mea este legata de aceasta agitație și plâns mereu și de ml puțin de lapte praf pe care le mănâncă deoarece cred ca la aceasta varsta ar trebui să mănânce mai mult mai ales că la greutatea pe care o are, mi-a zis doctorul pediatru ca se putea mai bine.
Ori sunt eu prea absurdă încât mi se pare o problemă, și așa sunt toti copii, ori poate chiar are o problemă și nu imi dau seama.
Multumesc pentru eventualele răspunsuri, si sper ca m-am facut cat de cat înțeleasă.
1 comentarii
0
03-06-2020, ora 00:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Gemoderivat de tei, doza pentru bebelusi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.