Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată

23-07-2021
Gianina Rus
Nu este medic/terapeut
Gianina Rus
De 3 săptămâni eu si logodnicul meu am avut un contact sexual neprotejat unde a ejaculat inauntru. Eu dupa asta am stat in pat aproximativ 10-15 minute deoarece am auzit ca poti sa ramai mai usor însărcinată daca dupa actul in sine stai relaxata. De atunci au trecut 3 săptămâni, in primele 2 saptamani am facut un test care a aiesit negativ, iar in a treia saptamana am mai facut unul care dupa un minut a iesit negativ, fiind suparata l-am bagat in dulap..a doua zi cand am vrut sa il iau sa ma mai uit la el inca odata, mirata vad o linie visinie si inca una slab colorată..ceea ce nu inteleg eu este faptul ca testul s-a facut slab maroniu intreaga parte unde apar liniile si a doua linie se distinge destul de usor..s-ar putea ca el dupa ce a aratat rezultatul sa se fi uscat si atunci sa fi aparut a doua linie din cauza asta? Va rog ajutati-ma cu un sfat sau daca ati patit si voi asa ceva?
1 comentarii
0
23-07-2021, ora 14:10
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Testele rapide se citesc la intervalul de timp care este specificat in prospect. Orice dunga care apare sau dispare dupa acel interval nu este relevanta. Un test care a stat o zi nu mai poate fi citit. Faceti altul daca aveti vreun dubiu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: