ajutati-ma

26-12-2011
Mirela93
Nu este medic/terapeut
Mirela93
buna...am si eu o problema.in urma cu o luna am avut un contact sexual cu prietenul meu mentionez ca ne-am protejat...ciclul mi-a venit ca de obicei si a durat la fel de mult...am facut trei teste de sarcina pana acuma si mi-au iesit negative...de aproximativ o saptamana am dureri in jurul buricului si cand palpez este tare iar sfarcurile si-au schimbat culoarea...este posibil sa fiu insarcinata desii nu am mai facut-o de atunci si ciclul mi-a venit???alte simptome nu am.va rog sa ma ajutati sunt confuza:(:(:(
5 comentarii
0
27-12-2011, ora 18:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata..Dureri in jurul buricului ai din alte motive.
0
28-12-2011, ora 12:14
Mirela93
Nu este medic/terapeut
Mirela93
care ar putea fi motivele??ma ingrijoreaza
0
28-12-2011, ora 14:03
lara10
Nu este medic/terapeut
lara10
daca contactul sexual a fost protejat si a venit menstruatia normal atunci posibilitatea de a fi insarcinata e ZERO. durerile in jurul buricului pot avea alte cauze. o cauza ar fi faptul ca nu ai mancat. iar faptul ca sfarcurile si'ai schimbat culoarea nu stiu ce cauza are. dar nu ai dece sa te gandesti la sarcina din moment ce menstruatia a venit normal. incearca sa nu te mai stresezi, sa mananci si sa vezi cum o sa fi dupa aia. daca esti tot asa dute la un medic...dar exclude posibilitatea de a fi insarcinata. bafta! si tine'ne la curent.
0
28-12-2011, ora 14:29
Mirela93
Nu este medic/terapeut
Mirela93
am sa va tin la curent...
0
28-12-2011, ora 15:18
Mirela93
Nu este medic/terapeut
Mirela93
adevarul este ca in ultimul timp nu am mancat si probabil de aceea ma simt asa...sper sa imi revin iar problema cu sarcina decat m-am stresat...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul