ajutati-ma
buna...am si eu o problema.in urma cu o luna am avut un contact sexual cu prietenul meu mentionez ca ne-am protejat...ciclul mi-a venit ca de obicei si a durat la fel de mult...am facut trei teste de sarcina pana acuma si mi-au iesit negative...de aproximativ o saptamana am dureri in jurul buricului si cand palpez este tare iar sfarcurile si-au schimbat culoarea...este posibil sa fiu insarcinata desii nu am mai facut-o de atunci si ciclul mi-a venit???alte simptome nu am.va rog sa ma ajutati sunt confuza:(:(:(
5 comentarii
Nu esti insarcinata..Dureri in jurul buricului ai din alte motive.
daca contactul sexual a fost protejat si a venit menstruatia normal atunci posibilitatea de a fi insarcinata e ZERO. durerile in jurul buricului pot avea alte cauze. o cauza ar fi faptul ca nu ai mancat. iar faptul ca sfarcurile si'ai schimbat culoarea nu stiu ce cauza are. dar nu ai dece sa te gandesti la sarcina din moment ce menstruatia a venit normal. incearca sa nu te mai stresezi, sa mananci si sa vezi cum o sa fi dupa aia. daca esti tot asa dute la un medic...dar exclude posibilitatea de a fi insarcinata. bafta! si tine'ne la curent.
adevarul este ca in ultimul timp nu am mancat si probabil de aceea ma simt asa...sper sa imi revin iar problema cu sarcina decat m-am stresat...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??