Ajutati-ma
Am un bebe de 9 luni jumate si i sa umflat putin puta si din capu putei ii iasa ceva alb ce inseamna? Cum pot sa il ajut sa scapam de ea? Oare il doare? Sau a facut infectie urinara? Am vorbit cu doctorita copilului si mia spys sa il spal cu ceai de musetel si sa il dau cu crema pe putulica.
4 comentarii
IRINA trebuie sa te intreb ceva: putica se decaloteaza? adica pielea se da in spate pana la capat? acea zona este o zona foarte sensibila si daca vei inecerca tu sa decalotezi nu vei reusi la baiatul meu am fost nevoiti sa mergem la doctor, pt ca putica se trage inauntru si este foarte greusa o faceti acasa, il va durea dar fiind mic nu isi va aminti, DAR ESTE UN LUCRU OBLIGATORIU pt ca in acea zona se pot strange scame, urina bacterii si poate face fimoza daca imi aduc bine aminte, sau daca penisul intra in erectie sar putea ca din cauza pielii care nu se trage sa se stranguleze si sa se inflameze NU ESTE DE GLUMA, si cand va intra in erectie chiar si la aceasta varsta poate avea, va suferi foarte tare pt ca doare ca naiba daca nu se decaloteaza, si pe viitor cand va fi mai mare va suferi atat psihic cat si fizic( eu mai am si acum aceasta problema de la chimioterapie cand se ususca atat de tare pielea de pe corp incat in zona aceea patesc exact la fel si nu este deloc placut).
Nu se decaloteaza de tot pt ca are doar 9 luni. Nu stiu ce inseamna lichidul acela alb azi cand iam facut baita dupa ce lam sters am observat ceva alb iesind din putulica si mam speriat putin. Lam spalat putin cu ceai de musetel. Astept pana sapt viitoare sa ii fac analize la pipi sa nu aiba infectie urinara plus ca ieri mia facut si febra asa dintro data desi avem probleme cu dintisorii ca ne iasa.
Am tot citit pe internet nu stiu ce sa mai zic..fiecare isi spune cate o parere altii ca e ceva normal altii te sperie sunt putin speriata. Am citit ca e ceva normal la bebe sa ii curga lichidul alb smegma ea protejeaza mai scrie sa nu ii decalotez puta. Eu la fiecare baita ii decalotez puta oare fac bine? Trebuie ajutat la decalotare sau se decaloteaza singur? Eu lam sters cu ceai de musetel lichidul alb dar scrie ca nu e bine nu stiu ce sa mai cred. O sa caut un pediatru bun sa merg cu bebele sa imi spuna ce si cum. Multumesc.
Pt a curata acea zona organismul secreta o substanta antibacteriana de curatare si la oamenii mari daca nu au posibilitatea sa se spele doua trei zile apare, dar pt linistea ta mai bine sa faci un control.
SPER SA NE AUZIM CU VESTI BUNE.
SPER SA NE AUZIM CU VESTI BUNE.
Alte subiecte recente din această secțiune: