Durere testicule

09-03-2025
Bogd
Nu este medic/terapeut
Bogd
Bună seara am o problema de 4 săptămâni cu testicule.Totul a început din senin de pe o zi pe alta o durere de lombar care apoi sub burta care radia și în testicule durere suportabila dar deranjanta am făcut 2 seturi de analize psa și urocultura totul e ok am fost la urolog doi mai exact dar niciunul nu a găsit problema testicule nu sunt inflamate rosi sau umflate dar chiar și după 4 săptămâni încă am dureri de testicule precizez câteodată data mă doare stangul câteodată dreptul chiar și am două dar nu mereu ….precizez nu am făcut efort nu am ridicat nimic sunt în repaus de 6 luni …nu știu ce să mai fac să scap de disconfortul acesta
Va rog mult să mă ajutați !
4 comentarii
0
10-03-2025, ora 19:55
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Spune si ti virsta, inaltime, greutate, ca sa te ajute cineva. Probabil sunt probleme de la coloana, nu faci sport si stai mult intr-un loc in picioare.
0
10-03-2025, ora 20:05
Bogd
Nu este medic/terapeut
Bogd
26 de ani, înălțime 1, 79 106 kg pot supune ca sunt în repaus de 5 luni și am luat în greutate cam 15 kg
0
11-03-2025, ora 21:01
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Dragul meu esti obez, asta reiese din ceia ce ai scris, daca nu-ti schimbi stilul de viata o sa fie si mai rau. Din cauza greutatii coloana sufera pentru a-ti tine echilibrul, ea sa deformat corespunzator cu luarea in greutate. Domnule problemele tale provin de aici si ca sa ma dau ca exemplu, eu la 26 de ani ( in 1982 ) aveam 64 kg la 1, 78 inaltime, iar acum la aproape 70 de ani am 78-79 kg, dar zilnic fac gimnastica, drumetii pe munte si in ultimul timp mi-am cumparat o bicicleta si fac un traseu de cite 25 km zilnic.
Ce ai de zis, vrei sa-ti schimbi si tu regimul de viata ?
0
11-03-2025, ora 22:10
Bogd
Nu este medic/terapeut
Bogd
Asta nu e viața mea eu nu am avut niciodată atât de multe kg sunt alpinist utilitar urc și cobor stâlpi de înaltă tensiune de 80 90 de m înălțime. Problema e ca sunt acasă din septembrie și din septembrie nu am mai făcut mișcare.Joi voi pleca înapoi în Franța la munca și îmi voi relua activitatea în maxi o luna voi da jos tot ce am pus.frica mea era să nu am ceva grav care să mă împiedice să merg din nou la munca
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: