Ajutati-ma va rog.

13-11-2017
Adrianna25y
Nu este medic/terapeut
Adrianna25y
Buna ziua. In luna august am avut CM in jur de 30 de zile, ceea ce cred eu ca este neregulat pentru ca au mai fost si luni in care am avut de 28- 29 zile. In luna octombrie prima zi a ciclului menstrual a fost pe 13, m-a tinut cam 5-6zile deci ultima zi a fost pe 17. Pe data de 26 am avut contact sexual neprotejat, cu ejecularea partenerului in interior. Suntem căsătoriți si ne dorim un bebe. Luna aceasta dupa calcule in jurul a 30 zile ciclului menstrual, ar fi trebuit sa "vina" deja menstra pe data de 11 insa cu 2-3 zile înainte am avut dureri de cap, dureri ale sânilor, sfarcurile sunt sensibile la atingere, le simt pline, "gelatinoase " sa zic asa, nu sunt foarte măriți, grețuri usoare, si acele crampe care de obicei erau puternice înaintea menstruație iar acum sunt in forma usoara, un disconfort abdominal usor. Am momente dimineata cand ma iau 'călduri '. Precizez ca nu am avut nici o sângerare de acea culoare roz, si nici una maronie. Am doar ca un mucus cervical alb gălbui ce e mai abundent. Poate fi vorba de o sarcină? Se poate ca bebele sa fie deja in uter ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul