Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?

Buna ziua! Am fost virgina si prietenul meu m-a penetrat prima oara cu degetul, mi-a rupt himenul si a reusit sa bage doua degete intregi, a ajuns in zona in care este pericol de sarcina? Am facut si sex oral si mi-e teama sa nu-i fi ramas lui pe deget sau mie sau pe penis sperma. In cazul acesta exista posibilitatea unei sarcini? Mentionez, vaginul meu este foarte stamt si nu a reusit sa introduca tot penisul, l-a introdus fara prezervativ, dar s-a spalat anterior. Sa ma ingrijorez? Multumesc!
1 comentarii

Nu are rost sa te ingrijorezi, pe viitor protejati-va, dar o sarcina nu apare asa usor, asa ca din punctul meu de vedere sansele de sarcina sunt 0.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Modificari ale corpului in urma dezvirginarii
- 9despre sarcina
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 13sarcina sau raceala?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 0sunt însărcinată?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 1E posibil?
- 2Poate rămâne însărcinată?
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? dezvirginarea