Ajutati-ma, ne dorim foarte mult un bebe

13-11-2017
Diana 30
Nu este medic/terapeut
Diana 30
Buna ziua, sunt noua ps acest forum, am tot citit probleme si probleme, acum 2 ani am fost diagnosticata cu Boala Crhon, foarte mult timp am fost testată sa imi gasesc tratamentul bun care corpul meu îl acceptă si din ianuarie am început să îl fac, se numeste Entivyo, în fac in spital prin perfuzie o data la doua luni este foarte puternic de aia il fac acolo in ochii medicului, acum mia zis doctorul ca putem sa începem să căutăm un bebe, cu toate că tratamentul nu mi la oprit, am fost ulterior la gimecoloaga si toate sunt ok deci pot sa raman fara prb dar de 3 luni incercam si nimic, poate am trompele înfundate va fi fi din cauza medicamentului nu stiu dar sunt disperată ne dorim foarte mult un bebe, dacă ați fost dau va aflati in situatie de genu ajutatima va rog cu orice raspuns, numa bine va doresc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul