AJUTOOR.. nu imi vine ciclul
Buna ziua, am 12 ani si de chiar de destul de mult timp imi curge acea scurgere vaginala alb galbuie dar nu imi vine ciclul.sunt foarte ingrijorata.a, si nu stiu cum, dar imi apar si niste pete maronii pe chilot, destul de rar.nu stiu ce ar putea fi...colegei mele Maria i-a curs si ei acea scurgere vaginala si la un timp indelungat i-a venit menstruatia...adica acum 5 zile.sunt ingrijorata.adica, de ce ei i-a venit si mie nu daca aveam amandoua aceeiasi problema:? Va rog raspundeti-mi, sunt foarte ingrijorata, va rog spuneti-mi daca stiti cand imi vine, Sabina.
4 comentarii
V-a rog, pe toate fetele cu exprienta, raspundeti-mi cat mai repede, sunt in disperareeeeee
stai liniştită şi gândeşte-te că fiecare organism e diferit, nu trebuie la toate fetele la fel, , nu te mai lua după astfel de informaţii- nu contează că ai aceleaşi "simptome" la tine poate fi diferit. În plus primele cicluri pot fi mici cantitativ- chiar manifestate ca pete sau picături, nu cantitate mare
Va multumesc mult, doamna doctor :) M-ati lamurit si nu mai sunt ingrijorata :D, ce bine! Multumesc inca o data.
Oare cum o fi sexul la 12 ani? eu am 21 și nici măcar nu mi-am început viața sexuală. DOAMNE FERESTE!!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 35durere in timpul actului sexual
- 10scurgeri vaginale la fetite - 7 ani!
- 4scurgeri abundente intre menstruatii destul de branzoase
- 4vreau un bebe
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 3Scurgeri de sange
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 3scurgere spumoasa de culoare alba
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 6Scurgeri vaginale urat mirositoare de vreo doua saptamani
- 0buna ziua
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 1Scurgeri vaginale.
- 3Scurgere vaginala nu prea normala.
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 1Scurgere vaginala neobisnuita
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1Cocobacili în frotiu cervical
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: