AJUTOOR.. nu imi vine ciclul

Buna ziua, am 12 ani si de chiar de destul de mult timp imi curge acea scurgere vaginala alb galbuie dar nu imi vine ciclul.sunt foarte ingrijorata.a, si nu stiu cum, dar imi apar si niste pete maronii pe chilot, destul de rar.nu stiu ce ar putea fi...colegei mele Maria i-a curs si ei acea scurgere vaginala si la un timp indelungat i-a venit menstruatia...adica acum 5 zile.sunt ingrijorata.adica, de ce ei i-a venit si mie nu daca aveam amandoua aceeiasi problema:? Va rog raspundeti-mi, sunt foarte ingrijorata, va rog spuneti-mi daca stiti cand imi vine, Sabina.
4 comentarii

V-a rog, pe toate fetele cu exprienta, raspundeti-mi cat mai repede, sunt in disperareeeeee

stai liniştită şi gândeşte-te că fiecare organism e diferit, nu trebuie la toate fetele la fel, , nu te mai lua după astfel de informaţii- nu contează că ai aceleaşi "simptome" la tine poate fi diferit. În plus primele cicluri pot fi mici cantitativ- chiar manifestate ca pete sau picături, nu cantitate mare

Va multumesc mult, doamna doctor :) M-ati lamurit si nu mai sunt ingrijorata :D, ce bine! Multumesc inca o data.

Oare cum o fi sexul la 12 ani? eu am 21 și nici măcar nu mi-am început viața sexuală. DOAMNE FERESTE!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scurgere neplacuta de vreo 3 luni
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 34urina cu miros neplacut
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 7am scurgeri vaginale de culoare verzuie
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 4am nevoie de un raspuns!!
- 4scurgere vaginala galbena
- 11simptome la nivel genital
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 0scurgeri rosiatice
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 4ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 1Candidoza?
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii