Ajutor

10-02-2018
Dee4u
Nu este medic/terapeut
Dee4u
Recomandați-îmi cel mai bun psiholog. Ce părere aveți despre Dr Cristian Andrei sau Niculina Gheorghiță ? O părere va rog personale care au apelat la serviciile lor
Sora mea se confrunta cu o anxietate generalizată de 3 luni este acum cu tratament ciprelex, jumătate de anxiar și jumătate de mirzaten aparope ca la făcut o luna și încă nu se simte Foarte bine. Acum o sapatama se simțea mai Bn dar iar iau revenit stările acele de neliniște
Exista scăpare la aceasta boala
St foarte disperat nu mai suport sa o văd așa pe sora mea nu mai am putere
9 comentarii
0
10-02-2018, ora 02:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa aiba rabdare 4-6 saptamani ca tratamentul sa isi faca complet efectul.
1
10-02-2018, ora 16:42
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna ziua!

Medicatia trebuie luata pe o perioada mai indelungata pentru a avea rezultate.

Dintre cele doua persoane mentionate, mai degraba as recomanda pe doamna Niculina Gheorghiță. Dr Cristian Andrei mi se pare mai degraba showman decat terapeut, dar fac afirmatia asta din perspectiva omului care il stie doar de la TV. Este posibil sa ma insel.
0
11-02-2018, ora 00:09
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Cu cipralex-ul mi-am revenit dupa 2 spre 3 luni sa zic asa, intradevar era o stare vizibil mai buna dupa aproximativ 3 saptamani dar nu grozava, procentual cam 20-30% mai bine.

Ce m-a facut sa ma refac imediat dupa atacurile de panica si anxietatea generalizata a fost rivotrilul, mi-a dat o prima luna acest medicament si cred ca m-a facut sa am incredere in mine si implicit sa amelioreze starile initiale ale cipralexului.

Incurajaza-ti sora ca nue dracu atat de negru, de prin 2005 am avut anxietate generalizata, atacuri de panica si uite, n-am nimic :) viata normala chiar cu ceva excese ( nopti nedormite, fumat, cola, :) ). dar uneori cand sari calul te mai pedepseste cate-un atac de panica :)
0
11-02-2018, ora 01:53
Dee4u
Nu este medic/terapeut
Dee4u
Boala asta nu mai trece niciodată este in starea asta de 3 luni și nu știu ce sa mai fac
Are niște gânduri foarte urate
Și ii provoacă o agitate foarte mare aceste gânduri
Medicul a zis ca e vindecabila boala asta
Gândurile aste o sa treacă ??? Ce ar putea sa facă sa iasa din starea asta !!
0
11-02-2018, ora 14:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca sunt fonduri, duceti-o la psiholog. Sa combine psihoterapia cu medicatia.
0
11-02-2018, ora 19:02
Dee4u
Nu este medic/terapeut
Dee4u
Credeți ca terapia o ajuta așa mult încât sa scape de gândiri ??
0
11-02-2018, ora 21:00
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Cele mai bune rezultate pe termen lung se obtin combinand medicatia cu psihoterapia.
2
11-02-2018, ora 21:18
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Cu răbdare și implicare în procesul terapeutic se obtin rezultate.
0
12-02-2018, ora 14:27
Dee4u
Nu este medic/terapeut
Dee4u
Nu pot sa dau deloc de Dr Cristian Andrei și nici de Dr niculita gheorghita ? Știe cineva cum sa iau legătura cu dânșii ?? Va rog dacă știe cineva ??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul